প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অলস্তোমগী সি.ই.ও., শ্রী মার্তিন সিয়োনগা ৱারী শানখ্রে, ভারতকী নহাশিংগা মালেমগী থাক্তা পুন্না থবক তৌমিন্নবগী খুদোংচাবশিং ফোংদোকখ্রে
18 JUN 2026 6:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অলস্তোমগী সি.ই.ও., শ্রী মার্তিন সিয়োনগা ৱারী শানখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারত্তা হান্নদগী অলস্তোমগী চাউরবা মফম অমা কন্দুনা লৈরি। শ্রী মোদীনা কম্পেনী অসিনা ভারতকী গ্রোথ স্তোরীদা থাজবা থম্লিবা অমসুং ভারত্তা শাবা অমসুং মালেমদমক শাবগী মাইকৈদা হোৎনরিবশিং অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখি।
লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা খুদোংচাবশিং অসি হেন্না ফগৎলগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।
শ্রী মোদীনা য়াম্না মরু ওইনা পনখি মদুদি ভারতনা মালেম পুম্বদা ঐখোয়গী নহারোলশিংগা খুৎশম্ননা থবক তোমিন্ননবা হায়জরি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না ইখি;
“অলস্তোমগী সি.ই.ও., মার্তিন সিয়োনগা নিংথিনা ৱারী-ৱাতাই শানখি। অলস্তোমগী ভারত্তা চাউরবা মফম অমা কন্দুনা লৈরি। ভারতকী চাউখৎপগী ৱারীদা মখোয়গী থাজবা অমসুং ভারত্তা শাবা অমসুং মালেমগীদমক শাবা হায়বসিদা মখোয়না হোৎনরিবশিং অসি থাগৎনিংঙাইনি। অমসুং, লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা খুদোংচাবশিং অসি হেন্না ফগৎলক্লগনি।
ভারতনা মালেম পুম্বদা ঐখোয়গী নহারোলশিংগা খুৎশম্নননা থবক তৌমিন্ননবা হায়জরি।
@Alstom”

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with Alstom CEO Mr. Martin Sion, highlights opportunities for global collaboration with India’s youth
18 JUN 2026 6:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, had a productive interaction with Mr. Martin Sion, CEO of Alstom.
The Prime Minister noted that Alstom already has a strong presence in India. Shri Modi commended the company’s belief in India’s growth story and its efforts towards making in India and making for the world.
The Prime Minister said that the opportunities are going to get even better in the times to come.
Shri Modi emphasized that India invites the world to collaborate with its youth.
The Prime Minister wrote on X;
“Had a productive interaction with the CEO of Alstom, Mr. Martin Sion. Alstom already has a strong presence in India. Their belief in India’s growth story and their efforts towards making in India and making for the world are commendable. And, the opportunities are going to get even better in the times to come.
India invites the world to collaborate with our youth.
@Alstom”