প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰপতি দ্ৰৌপদী মুৰ্মুৰ সৈতে পাহাৰপুৰ গাঁৱৰ গোঁসানী পীঠত প্ৰাৰ্থনা জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰী
20 JUN 2026 8:54PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে তেওঁ আৰু ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী দ্ৰৌপদী মুৰ্মুৱে পাহাৰপুৰ গাঁৱৰ গোঁসানী পীঠত প্ৰাৰ্থনা জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে যে জনজাতীয় সংস্কৃতিত গোঁসানী পীঠৰ গুৰুত্ব অপৰিসীম।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে ইয়াত উপস্থিত হোৱাৰ সুযোগ পোৱাৰ বাবে তেওঁ সৌভাগ্যৱান।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়;
“ৰাষ্ট্ৰপতি জী আৰু মই পাহাৰপুৰ গাঁৱৰ গোঁসানী পীঠত প্ৰাৰ্থনা জনালো।
জনজাতীয় সংস্কৃতিত গোসাঁনী পীঠৰ গুৰুত্ব অপৰিসীম। মই সৌভাগ্যৱান যে ইয়াত উপস্থিত হোৱাৰ সুযোগ পাইছো।
@rashtrapatibhvn”

Prime Minister's Office
Prime Minister offers prayers at Gosani Peeth in Pahadpur village with President Droupadi Murmu
20 JUN 2026 8:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said that he and President of India, Smt. Droupadi Murmu offered prayers at Gosani Peeth in Pahadpur village.
The Prime Minister noted that Gosani Peeth has immense importance in the tribal culture.
Shri Modi said that he is fortunate to have got the opportunity to be there.
In a post on X, Shri Modi said;
“Rashtrapati Ji and I prayed at Gosani Peeth in Pahadpur village.
Gosani Peeth has immense importance in the tribal culture. I am fortunate to have got the opportunity to be here.
@rashtrapatibhvn”