প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী কলচরেল হেরিতেজ ঙাক-শেন্নবা অমসুং য়োকখৎনবা পাইখৎলিবা থবকশিং অদু পনখি
18 JUN 2026 2:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী কলচরেল হেরিতেজ অসি ঙাক-শেন্দুনা থম্নবা অমসুং য়োকখৎনবা পাইখৎলিবা থবকশিং অদু পনখি। মহাক্না হায়খি মদুদি ভারতকী কলচরেল হেরিতেজ অসি অনৌবা থৌনাগা লোয়ননা ঙাক-শেন্দুনা থম্লি, সেলেব্রেত তৌরি অমসুং মাংলোমদা চংশিন্নবা হোৎনরি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি “বিরাসত ভী, বিকাস ভী”গী ভিজনগী লমজিং-লমতাক্না, অরিবা মতমগী পোৎলমশিং অমুক হন্না হল্লকপদগী হৌরগা স্পিরিচুৱল অমসুং পিলগ্রিমেজকী ইনফ্রাস্ত্রকচর মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হোৎনবদগী হৌরগা ভারতকী মতম শাংনদগী লৈরক্লবা চৎনবীগা লোয়ননা মীয়ামগা অমুক হন্না শম্নহল্লে।
Xকী পোস্ত অমদা, মহাক্না হায়খি;
“ভারতকী কলচরেল হেরিতেজ অসি ঙাক-শেন্দুনা থম্লি, সেলেব্রেত তৌরি অমসুং অনৌবা থৌনাগা লোয়ননা মাংলোমদা চংশিল্লি।
‘বিরাসত ভী, বিকাস ভী’গী ভিজনগী লমজিং মখাদা, অরিবা মতমগী পোৎলমশিং অমুক হন্না হল্লকপদগী হৌরগা স্পিরিচুৱল অমসুং পিলগ্রিমেজ ইনফ্রাস্ত্রকচর মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হোৎনবদগী হৌরগা মতম শাংনদগী লৈরক্লবা ভারতকী চৎনবীগা লোয়ননা মীয়ামগা অমুক হন্না শম্নহল্লি।
#12YearsOfVikasBhiVirasatBhi”

Prime Minister's Office
Prime Minister highlights efforts to preserve and promote India’s cultural heritage
18 JUN 2026 2:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has highlighted efforts to preserve and promote India’s cultural heritage and said that India’s cultural heritage is being preserved, celebrated and carried forward with renewed vigour.
The Prime Minister stated that guided by the vision of ‘Virasat Bhi, Vikas Bhi’, efforts ranging from the repatriation of antiquities to strengthening spiritual and pilgrimage infrastructure are reconnecting people with India’s timeless traditions.
In a post on X, he said;
“India’s cultural heritage is being preserved, celebrated and carried forward with renewed vigour.
Guided by the vision of ‘Virasat Bhi, Vikas Bhi’, efforts ranging from the repatriation of antiquities to strengthening spiritual and pilgrimage infrastructure are reconnecting people with India’s timeless traditions.
#12YearsOfVikasBhiVirasatBhi”