প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজ পর্বদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
15 JUN 2026 3:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাজ পর্ব নুমিত্তা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;
"রাজ পর্বগী নুংঙাইরবা নুমিৎ অসিদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। অখন্নবা কুম্মৈ অসিনা নুংঙাই য়াইফবা অমসুং পুন্না লৈমিন্নবা খুনাই অমগী মশক অদু হেন্না চেৎশিলহল্লসনু। মীপুম খুদিংমক নুংঙাই য়াইফবা অমসুং নাদ য়েক্তবা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings on Raja Parba
15 JUN 2026 3:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today extended his greetings on the occasion of Raja Parba.
In a post on X, the Prime Minister said:
“Warm wishes on the joyous occasion of Raja Parba. May this special festival deepen the spirit of happiness and harmony in society. May everyone be blessed with prosperity and good health.”