প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অপুনবগী অনিংবা অমা ওইনা বিকসিত ভারতকী মাইকৈদা চঙশিল্লিবা খোঙচৎ মশক তাকপা দিল্লিগী চীফ মিনিষ্টরগী আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
14 JUN 2026 5:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিল্লিগী চীফ মিনিষ্টর শ্রীমতি রেখা গুপ্তনা ইবা আর্তিকল অমা সিয়ার তৌখ্রে।
আর্তিকল অদুনা হায়খি মদুদি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা ওইবা অসিনা লৈবাক অসিগী তুংলমচত্ত থম্বা থাজবা হেনগৎহল্লে অমসুং মালেমগী ফম্বাক্ত ভারতকী ফিবম ফগৎলে। থাজবা, পান্দম অমসুং শরুক য়াবনা ইথিল পীদুনা অপুনবগী অনিংবা অমা ওইনা বিকসিত ভারতকী মাইকৈদা চঙশিল্লিবা খোঙচৎ আর্তিকল অসিনা ফোঙদোক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“প্রধান মন্ত্রী @narendramodi না লুচিংবা ওইবা অসিদা লৈবাক অসিগী তুংলমচত্ত থম্বা থাজবা হেনগৎহল্লে অমসুং মালেমগী ফম্বাক্ত ভারতকী ফিবম ফগৎলে হায়না দিল্লিগী চীফ মিনিষ্টর শ্রীমতি @gupta_rekha ইখ্রে। থাজবা, পান্দম অমসুং শরুক য়াবনা ইথিল পীদুনা অপুনবগী অনিংবা অমা ওইনা বিকসিত ভারতকী মাইকৈদা চঙশিল্লিবা খোঙচৎ মহাক্না ফোঙদোকখ্রে।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by Chief Minister of Delhi highlighting the journey towards Viksit Bharat as a collective aspiration
14 JUN 2026 5:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi, has shared an article written by the Chief Minister of Delhi, Smt. Rekha Gupta.
The article states that Prime Minister Narendra Modi's leadership has strengthened confidence in the nation's future while elevating India's stature on the global stage. It describes the journey towards Viksit Bharat as a collective aspiration powered by hope, purpose and participation.
The Prime Minister posted on X:
“Delhi CM Smt. @gupta_rekha writes that Prime Minister @narendramodi's leadership has strengthened confidence in the nation's future while elevating India's stature on the global stage. She described the journey towards Viksit Bharat as a collective aspiration powered by hope, purpose and participation.”