প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফিলিপিন্সকি মিন্দানাওদা থোকখিবা য়ুহা হাবগী খুদোংথিবা থৌদোক অদুনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া থৱায় থাখিবা অমসুং অমাং-অতা থোকখিবগী মতাংদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে
08 JUN 2026 7:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ফিলিপিন্সকি মিন্দানাওদা থোকখিবা য়ুহা হাবগী খুদোংথিবা থৌদোক অসিনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া মাংখিবা অমদি অমাং-অতা থোকখিবগী মতাংদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা শোক্লবা ইমুং মনুংশিংদা মহাক্না থম্মোই শেঙনা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখি অমসুং অশোক অপন নংলবশিং অদু অথুবা মতমদা ফগৎহন্নবগীদমক থৌনিজখি।
শ্রী মোদীনা অকনবা ৱাফম থমখি মদুদি ভারতনা মীয়াম অমসুং ফিলিপিন্স সরকারগা লোয়ননা সোলিদরিতি ওইনা লেপ্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তাা পোষ্ট তৌখি:
"ফিলিপিন্সকি মিন্দানাওদা ঙসিগী য়ুহা হাবগী খুদোংথিবা থৌদোক অসিনা মরম ওইদুনা মীওই কয়াগী থৱায় থাখিবা অমদি অমাং-অতা থোকখিবা অসিদা নুংঙাইতবা ফাওই। শোক্লবা ইমুং মনুংশিংদা থম্মোয় শেঙনা নুংঙাইতবা ফোঙদোকচরি অমসুং অশোক অপন নংলবশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপগীদমক থৌনিজরি। ভারতনা মীয়াম অমসুং ফিলিপিন্স সরকারগা লোয়ননা সোলিদরিতি ওইনা লেপ্লি।"
@bongbongmarcos"

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over the loss of lives and destruction caused by the earthquake in Mindanao, Philippines
08 JUN 2026 7:25PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed sadness over the loss of lives and destruction caused by today’s earthquake in Mindanao, Philippines. The Prime Minister extended his heartfelt condolences to the bereaved families and offered prayers for the speedy recovery of those injured.
Shri Modi affirmed that India stands in solidarity with the people and the Government of the Philippines.
The Prime Minister posted on X:
"Saddened by the loss of lives and destruction caused by today’s earthquake in Mindanao, Philippines. My heartfelt condolences to the bereaved families and prayers for the speedy recovery of those injured. India stands in solidarity with the people and the Government of the Philippines.
@bongbongmarcos"