প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰবীণ অভিনেতা শ্ৰী চেলিম কুমাৰৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
07 JUN 2026 1:52PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি প্ৰবীণ অভিনেতা শ্ৰী চেলিম কুমাৰৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে উল্লেখ কৰে যে এক সুদীৰ্ঘ আৰু বিশিষ্ট কৰ্মজীৱনত চেলিম কুমাৰে বিভিন্ন ধৰণৰ চৰিত্ৰত কৰা বহুমুখী তথা স্মৰণীয় অভিনয়েৰে এক সুকীয়া পৰিচয় ৰাখি থৈ গৈছে।
শ্ৰী মোদীয়ে এই শোকৰ মূহুৰ্তত প্ৰয়াত প্ৰবীণ অভিনেতাগৰাকীৰ পৰিয়ালবৰ্গ আৰু অগণন গুণমুগ্ধৰ প্ৰতি গভীৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সৰ পোষ্টত কয়:
"প্ৰবীণ অভিনেতা শ্ৰী চেলিম কুমাৰৰ বিয়োগত অতিশয় মৰ্মাহত হৈছোঁ। এক বিশিষ্ট কৰ্মজীৱনত তেওঁ নিজৰ বহুমুখী প্ৰতিভা আৰু বিভিন্ন চৰিত্ৰত কৰা স্মৰণীয় অভিনয়েৰে এক সুকীয়া চাপ ৰাখি থৈ গৈছে। এই শোকৰ মুহূৰ্তত তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু অগণন গুণমুগ্ধৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলোঁ। ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of veteran actor Shri Salim Kumar Ji
07 JUN 2026 1:52PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed deep sadness over the passing of veteran actor Shri Salim Kumar Ji. The Prime Minister noted that over the course of a distinguished career, he made a mark with his versatility and memorable performances across a wide range of roles.
Shri Modi conveyed that his thoughts are with the family and countless admirers of the veteran actor in this hour of grief.
The Prime Minister posted on X:
"Deeply saddened by the passing of veteran actor Shri Salim Kumar Ji. Over the course of a distinguished career, he made a mark with his versatility and memorable performances across a wide range of roles. My thoughts are with his family and countless admirers in this hour of grief. Om Shanti."