প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভেতেরান এক্তর শ্রী সালিম কুমার জি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
07 JUN 2026 1:52PM by PIB Imphal
ভেতেরান এক্তর শ্রী সালিম কুমার জি লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মশক থোকপা শীনফম অসিগী শাংলবা মতম মনুংদা, তোঙান তোঙানবা রোলশিংদা মহাক্কী মখল কয়াগী শক্লোনশিং অমসুং নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা পর্ফোমেন্সশিং কয়া মহাক্না পাংথোকখি।
অৱাবা তানফম অসিদা ভেতেরান এক্তর অসিগী ইমুং-মনুং অমসুং মশিং থিঙমদ্রবা মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ভেতেরান এক্তর শ্রী সালিম কুমার জি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মশক থোকপা শীনফম অসিগী শাংলবা মতম মনুংদা, তোঙান তোঙানবা রোলশিংদা মহাক্কী মখল কয়াগী শক্লোনশিং অমসুং নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা পর্ফোমেন্সশিং কয়া মহাক্না পাংথোকখি। অৱাবা তানফম অসিদা ভেতেরান এক্তর অসিগী ইমুং-মনুং অমসুং মশিং থিঙমদ্রবা মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of veteran actor Shri Salim Kumar Ji
07 JUN 2026 1:52PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed deep sadness over the passing of veteran actor Shri Salim Kumar Ji. The Prime Minister noted that over the course of a distinguished career, he made a mark with his versatility and memorable performances across a wide range of roles.
Shri Modi conveyed that his thoughts are with the family and countless admirers of the veteran actor in this hour of grief.
The Prime Minister posted on X:
"Deeply saddened by the passing of veteran actor Shri Salim Kumar Ji. Over the course of a distinguished career, he made a mark with his versatility and memorable performances across a wide range of roles. My thoughts are with his family and countless admirers in this hour of grief. Om Shanti."