প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চুৰাট আৰু দমন ভ্ৰমণৰ উল্লেখযোগ্য দিশসমূহৰ বিষয়ে আলোকপাত কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
06 JUN 2026 2:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি তেওঁৰ শেহতীয়া চুৰাট আৰু দমন ভ্ৰমণৰ উল্লেখযোগ্য দিশসমূহৰ বিষয়ে আলোকপাত কৰি কয় যে চুৰাটৰ জনসাধাৰণৰ মাজত উপস্থিত হোৱাটো তেওঁৰ বাবে উল্লেখনীয় কথা আছিল। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে এই সজীৱ চহৰখনৰ পৰাই দেশখনে সামূহিকভাৱে ভাৰতক শক্তিশালী তথা স্বাৱলম্বী কৰি তোলাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰবাৰ প্ৰতিফলিত কৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে আঙুলিয়াই দিয়ে যে দমনত উদ্বোধন কৰা উন্নয়নমূলক কামে জনসাধাৰণৰ জীৱনৰ যথেষ্ট উন্নতি সাধন কৰিব। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ ভ্ৰমণৰ সময়ত অনুষ্ঠিত বিভিন্ন কাৰ্যসূচীৰ মূল আলোকপাত আৰু আভাসসমূহো ভাগ-বাটোৱাৰা কৰে।
এক্সত দিয়া ধাৰাবাহিক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"কালি চুৰাটৰ জনসাধাৰণৰ মাজত থকাটো উল্লেখনীয় কথা আছিল। এই সজীৱ চহৰখনৰ পৰাই আমি সামূহিকভাৱে ভাৰতক শক্তিশালী তথা স্বাৱলম্বী কৰি তোলাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰবাৰ প্ৰকাশ কৰিলোঁ।"
"কালি উদ্বোধন কৰা উন্নয়নমূলক কামে দমনত মানুহৰ জীৱন যথেষ্ট উন্নত কৰিব। কালি অনুষ্ঠিত হোৱা কাৰ্যসূচীৰ কিছু উল্লেখযোগ্য দিশ ইয়াত দিয়া হ'ল..."

Prime Minister's Office
Prime Minister shares highlights from his visits to Surat and Daman
06 JUN 2026 2:26PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared highlights from his recent visits to Surat and Daman, expressing that it was wonderful being among the people of Surat. The Prime Minister remarked that from this vibrant city, the nation collectively reiterated its commitment to making India strong and self-reliant.
Shri Modi pointed out that the development works inaugurated in Daman will substantially improve the lives of the people. The Prime Minister also shared key highlights and glimpses from the various programmes held during his visit.
In a series of posts on X, the Prime Minister shared:
"It was wonderful being among the people of Surat yesterday. From this vibrant city, we collectively reiterated our commitment to making India strong and self-reliant.”
“The development works inaugurated yesterday will substantially improve people's lives in Daman. Here are some highlights from the programmes yesterday..."