Prime Minister's Office
Prime Minister shares highlights from his visits to Surat and Daman
06 JUN 2026 2:26PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared highlights from his recent visits to Surat and Daman, expressing that it was wonderful being among the people of Surat. The Prime Minister remarked that from this vibrant city, the nation collectively reiterated its commitment to making India strong and self-reliant.
Shri Modi pointed out that the development works inaugurated in Daman will substantially improve the lives of the people. The Prime Minister also shared key highlights and glimpses from the various programmes held during his visit.
In a series of posts on X, the Prime Minister shared:
"It was wonderful being among the people of Surat yesterday. From this vibrant city, we collectively reiterated our commitment to making India strong and self-reliant.”
“The development works inaugurated yesterday will substantially improve people's lives in Daman. Here are some highlights from the programmes yesterday..."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কি সুরত অমসুং দমন্দা চৎখিবা খোঙচৎশিংগী মরুওইবা ৱাফমশিং সেয়র তৌখ্রে
06 JUN 2026 2:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সুরত অমসুং দমন্দা মহাক্কি হন্দক্তা চৎখিবা খোঙচৎশিংগী মরুওইবা ৱাফমশিং সেয়র তৌরদুনা সুরতকি মীয়ামগী মরক্তা লৈবা অসি য়াম্না নুংঙাই হায়না ফোঙদোকখি। প্রধান মন্ত্রীনা পনখি মদুদি থৱায় য়াওবা সহর অসিদগী জাতি অসিনা পুন্না ভারতপু মপাঙ্গল কনবা অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবা মখোয়গী ৱাশক অদু অমুক হন্না ফোঙদোকখি।
শ্রী মোদীনা দমন্দা হৌদোকখিবা চাওখৎ-থৌরাংগী থবকশিং অসিনা মীয়ামগী পুনশিদা চাওনা অহোঙবা পুরক্কনি হায়না ফোঙদোকখি। প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কি খোঙচৎ মনুংদা পাংথোকখিবা তোঙান তোঙানবা প্রোগ্রামশিংগী মরুওইবা হিরমশিং অমসুং মীৎয়েংশিংসু সেয়র তৌখি।
X কি মতাংদা পোস্ত কয়া অমদা প্রধান মন্ত্রীনা সেয়র তৌখি:
"ঙরাং সুরতকি মীয়ামগী মস্রক্তা লৈবা অসি য়াম্না নুংঙাই। থৱাই য়াওবা সহর অসিদাগী ঐখোয়না পুন্না ভারতপু মপাঙ্গল কনবা অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবা ঐখোয়গী ৱাশক অদু অমুক হন্না ফোঙদোকখি।"
"ঙরাং হৌদোকখিবা চাওখৎ-থৌরাংগী থবকশিং অসিনা দমন্দা মীয়ামগী পুন্সীদা চাওনা অহোঙবা পুরক্কনি। ঙরাং পাংথোকখিবা থৌরমশিংদগী মরুওইবা ৱাফম খরা মখাদা পিরি... "