Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Dr. Subhash C. Kashyap
04 JUN 2026 10:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed deep pain over the passing of Dr. Subhash C. Kashyap, who previously served as Secretary General of the Lok Sabha.
The Prime Minister noted that Dr. Kashyap was one of India’s foremost constitutional scholars whose contributions to parliamentary and constitutional discourse enriched our society. Shri Modi stated that his writings and commitment to strengthening democratic institutions were noteworthy. The Prime Minister also extended his heartfelt condolences to his family and friends.
The Prime Minister posted on X:
"Pained by the passing of Dr. Subhash C. Kashyap, who previously served as Secretary General of the Lok Sabha. He was one of India’s foremost constitutional scholars whose contributions to parliamentary and constitutional discourse enriched our society. His writings and commitment to strengthening democratic institutions were noteworthy. Condolences to his family and friends. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দা. সুভাশ সি. কশ্যপনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
04 JUN 2026 10:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লোক সভাগী সেক্রেতরী জেনরেল ওইনা মমাংদা থবক তৌরমখিবা দোক্তর সুভাশ সি. কশ্যপনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি দোক্তর কশ্যপ অসি ঐখোয়গী খুন্নাইবু মপাঙ্গল কনখৎহল্লিবা পার্লিয়ামেন্তরী অমসুং কন্সতিত্যুস্নেল দিস্কোর্সতা শরুক তমখিবা ভারতকী শক্নাইরবা কন্সতিত্যুস্নল স্কোলরশিংগী মরক্তগী অমনি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মহাক্না ইরম্বশিং অমসুং দেমোক্রেতিক ইন্সতিত্যুসনশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হোৎনখিবা অসি য়াম্না শিংথানীংঙাই ওই। প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী মফমদসু অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
“লোক সভাগী সেক্রেতরী জেনরেল ওইনা মমাংদা থবক তৌরমখিবা দোক্তর সুভাশ সি. কশ্যপনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক অসি ঐখোয়গী খুন্নাইবু মপাঙ্গল কনখৎহল্লিবা পার্লিয়ামেন্তরী অমসুং কন্সতিত্যুস্নেল দিস্কোর্সতা শরুক তমখিবা ভারতকী শক্নাইরবা কন্সতিত্যুস্নল স্কোলরশিংগী মরক্তগী অমনি। মহাক্না ইরম্বশিং অমসুং দেমোক্রেতিক ইন্সতিত্যুসনশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হোৎনখিবা অসি য়াম্না শিংথানীংঙাই ওই। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী মফমদা নুংঙাইতবা ফোংদোকচরি। ওম শান্তি।”