প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মিস মেত্ত ফ্রেদরিক্সন্না দেনমার্ক্কী প্রধান মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
03 JUN 2026 6:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মিস মেত্ত ফ্রেদরিক্সন্না দেনমার্ক্কী অহুম্লক শুবা ওইনা প্রধান মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি মদুদি ভারত অমসুং দেনমার্কনা থাজবা, মান্নবা ভেলু অমসুং মান্নবা তুংলমচৎ অমগীদমক মপাং ওইনা হোৎনমিন্নরি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মহাক্না প্রধান মন্ত্রী ফ্রিদরিক্সনগা লোইননা ভারত-দেনমার্ক গ্রীন স্ত্রেতেজিক পার্তনর্শিপ অসিবু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎনবা হোৎনগনি অমসুং মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক অনৌবা থাক অমদা হোৎনগনি হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা থাগৎখিঃ
"মিস মেত্ত ফ্রেদরিক্সন্না দেনমার্ক্কী অহুম্লক শুবা ওইনা প্রধান মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।
ভারত অমসুং দেনমার্কনা থাজবা, মান্নবা ভেলু অমসুং মান্নবা তুংলমচৎ অমগীদমক মপাং ওইনা হোৎনমিন্নরি। প্রধান মন্ত্রী ফ্রিদরিক্সনগা লোইননা ভারত-দেনমার্ক গ্রীন স্ত্রেতেজিক পার্তনর্শিপ অসিবু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎনবা হোৎনগনি অমসুং মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক অনৌবা থাক অমদা হোৎনগনি।
@Statsmin "

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Ms. Mette Frederiksen on assuming office as the Prime Minister of Denmark
03 JUN 2026 6:45PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Ms. Mette Frederiksen on assuming office as the Prime Minister of Denmark for a remarkable third consecutive term.
The Prime Minister noted that India and Denmark share an enduring partnership founded on mutual trust, shared values, and a common commitment to a sustainable future. Shri Modi stated that he looks forward to working closely with Prime Minister Frederiksen to further strengthen the India-Denmark Green Strategic Partnership and take this cooperation to new heights for the benefit of the people.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to my friend Ms. Mette Frederiksen on assuming office as the Prime Minister of Denmark for a remarkable third consecutive term.
India and Denmark share an enduring partnership founded on mutual trust, shared values and a common commitment to a sustainable future. I look forward to working closely with Prime Minister Frederiksen to further strengthen the India-Denmark Green Strategic Partnership and take our cooperation to new heights for the benefit of our peoples.
@Statsmin"