প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জাপানগী ফোরেন এফিয়র্স মন্ত্রীনানা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
26 MAY 2026 7:59PM by PIB Imphal
জাপানগী ফোরেন এফিয়র্সকী মন্ত্রী, শ্রী তোশিমিতসু মোতেগীনা ঙসি নই দিল্লীদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে।
মীফম অদুদা শ্রী মোদীনা ভারত-জাপান স্পিসিয়েল স্ত্রেতেজিক অমসুং গ্লোবেল পার্তনরশিপ্না ইন্দো-পেসিফিক অমসুং মসিগী ৱাংমদা শান্তি, তংদু-লৈতাবা অমসুং চাউখৎপা পুরকপদা মরুওইবা থৌদাং লৌরি হায়না অমুক হন্না ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনিনা ভারত অমসুং জপানগী মরক্তা লমদম অসিগী অমসুং মালেমগী পুম্নমক্কী কান্ননবশগীদমক মখাতানা হেন্না খুৎশম্ননা থবক তৌমিন্নবগী মরুওইবা অদু খন্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xকী পোস্ত অমদা হায়খি;
“জাপানগী ফোরেন এফিয়র্স মন্ত্রী, শ্রী তোশিমিতসু মোতেবু তরাম্না ওকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ভারত-জাপান স্পেসিয়েল স্ত্রেতেজিক অমসুং গ্লোবেল পার্তনরশিপ্না ইন্দো-পেসিফিক অমসুং মসিগী ৱাংমদা শান্তি, তংদু-লৈতাবা অমসুং চাউখৎপা পুরকপদা মরুওইবা থৌদাং লৌরি হায়না অমুক হন্না ফোংদোকখি।
@moteging”

Prime Minister's Office
Minister for Foreign Affairs of Japan meets Prime Minister
26 MAY 2026 7:59PM by PIB Delhi
Mr. Toshimitsu Motegi, Minister for Foreign Affairs of Japan met Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi today.
During the meeting, Shri Modi reaffirmed the vital role of the India-Japan Special Strategic and Global Partnership in advancing peace, stability and prosperity across the Indo-Pacific and beyond.
The two leaders discussed the importance of further strengthening cooperation between India and Japan in the shared interest of the region and the world.
The Prime Minister said in a X post;
“Delighted to receive Mr. Toshimitsu Motegi, Minister for Foreign Affairs of Japan. Reaffirmed the vital role of the India-Japan Special Strategic and Global Partnership in advancing peace, stability and prosperity across the Indo-Pacific and beyond.
@moteging”