Prime Minister's Office
Prime Minister greets everyone on Eid-ul-Adha
28 MAY 2026 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone on the occasion of Eid-ul-Adha.
In a X post, the Prime Minister said;
“Eid ul-Adha greetings! May this occasion deepen the spirit of brotherhood and happiness in our society. Praying for everyone’s success and good health.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক্তা ইদুল জুহাগী য়াইফ-পাওজেল পীখ্রে
28 MAY 2026 9:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংমক্তা ইদুল জুহাগী থৌরমদা য়াইফ-পাওজেল পীখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি;
“ইদুল জুহাগী য়াইফ পাওজেল! থৌরম অসিনা ঐখোয়গী খুন্নাই অসিদা ইচিল-ইনাও ওইবগী ৱাখল্লোন অমদি হরাও-নুংঙাই অসি হেন্না হকচিনবা ওইরসনু। মীপুম খুদিংগী মায় পাকপা অমদি হকচাং ফনা লৈহনবিনবগীদমক্তা থৌনিজরি।”