প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস সেক্রেতরি ওফ ষ্টেৎনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে
লৈবাক অনি মতেং পাংনবা লেপ্তনা চাউখৎলক্লিবা অসিগী মতাংদা সেক্রেতরি রুবিওনা প্রধান মন্ত্রীনা পাউদমখ্রে
তোঙান তোঙানবা লমদমশিং অমসুং মালেমগী ওইবা ৱাফমশিংদা য়ু.এসকী মীৎয়েং সেক্রেতরি রুবিওনা পাউদমখ্রে
শান্তিগী থবকশিংদা ভারতনা লেপ্তনা শৌগৎপা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে অমসুং মুক্নবশিং শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা অমুক হন্না তকশিনখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা রাষ্ট্রপতি ত্রম্পতা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
23 MAY 2026 4:25PM by PIB Imphal
ঙসি য়ু.এস সেক্রেতরি ওফ ষ্টেৎ মার্কো রুবিওনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
দিফেন্স, মরুওইবা তেক্নোলোজিশিং, ললোন-ইতিক অমসুং শেন থাদবা, ইনর্জি সেকুরিতি, চৎথোক-চৎশিন, লাইরিক-লাইশু অমসুং মীগা-মীগা লৈনবা মরীশিং য়াওনা হিরম কয়াদা লৈবাক অনি মতেং পাংনবা লেপ্তনা চাউখৎলক্লিবা অসিগী মতাংদা সেক্রেতরি রুবিওনা প্রধান মন্ত্রীনা পাউদমখ্রে।
নোংচুপ এসিয়াগী ফিবম য়াওনা তোঙান তোঙানবা লমদমশিং অমসুং মালেমগী ওইবা ৱাফমশিংদা য়ু.এসকী মীৎয়েং সেক্রেতরি রুবিওনা পাউদমখ্রে।
শান্তিগী থবকশিংদা ভারতনা লেপ্তনা শৌগৎপা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে অমসুং মুক্নবশিং ৱারি শানবা অমসুং কুতনিতিগী খুৎথাংদা ৱারোইশিন পুরক্নবা অমুক হন্না তকশিনখ্রে।
রাষ্ট্রপতি ত্রম্পতা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল য়ৌহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা সেক্রেতরি রুবিওদা হায়জখ্রে অমসুং মখোয় মখা তানা ৱারি শান্নবা মহাক্কী থাজবা থম্লি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি।

Prime Minister's Office
U.S. Secretary of State calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
Secretary Rubio briefs PM on the sustained progress in bilateral cooperation
Secretary Rubio shares US perspective on various regional and global issues
PM reaffirms India’s consistent support for peace efforts and reiterates the call for peaceful resolution of the conflicts
PM conveys warm greetings to President Trump
23 MAY 2026 4:25PM by PIB Delhi
The U.S. Secretary of State, H.E. Mr. Marco Rubio, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Secretary Rubio briefed Prime Minister on the sustained progress in bilateral cooperation across a wide range of sectors, including defence, strategic technologies, trade and investment, energy security, connectivity, education and people-to-people ties.
Secretary Rubio shared U.S. perspective on various regional and global issues, including the situation in West Asia.
Prime Minister reaffirmed India’s consistent support for peace efforts and reiterated the call for peaceful resolution of the conflicts through dialogue and diplomacy.
Prime Minister requested Secretary Rubio to convey his warm greetings to President Trump and said that he looked forward to their continued exchanges.