প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আন্ধ্র প্রদেশকী উপ মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী পাৱন কল্যানগা উনখ্রে
10 MAY 2026 9:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আন্ধ্র প্রদেশকী উপ মুখ্য মন্ত্রী শ্রী পাৱন কল্যানগী ময়ুমদা চৎখ্রে অমসুং মহাক অমসুং মহাক্কী ইমুং মনুংগী মীওইশিংগা উনখ্রে।
খোঙচৎ অদুগী মনুংদা, প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী পাৱন কল্যানগী হকশেলগী মতাংদা হংখি অমসুং মহাক্না হকচাং ফনা লৈনবা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখি।
খোঙচৎ অসিগী অকুপ্পা মরোলশিং এক্সকী পোস্ত অমদা শেয়র তৌদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“আন্ধ্র প্রদেশকী উপ মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী পাৱন কল্যান গারুগী য়ুমদা চৎখি অমসুং মহাক অমসুং মহাক্কী ইমুং মনুংগা উনখি। পাৱন কল্যান গারুগী হকশেলগী মতাংদা হংখি অমসুং মহাক্না হকচাং ফনা লৈনবা য়াইফ-পাউজেল পীখি।
@PawanKalyan”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Andhra Pradesh Deputy Chief Minister, Shri Pawan Kalyan
10 MAY 2026 9:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, visited the residence of Andhra Pradesh Deputy Chief Minister Shri Pawan Kalyan and met him and his family members.
During the visit, the Prime Minister enquired about the well-being of Shri Pawan Kalyan and conveyed his wishes for his good health.
Sharing details of the visit in a post on X, the Prime Minister said:
“Went to the residence of Andhra Pradesh Deputy Chief Minister, Shri Pawan Kalyan Garu and met him as well as his family. Enquired about Pawan Kalyan Garu’s well being and wished him good health.
@PawanKalyan”