প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হাইদরাবাদতা আন্ধ্র প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী এন. চন্দ্রবাবু নাইদু অমসুং মহাক্কী ইমুং মনুংগা উনখ্রে
10 MAY 2026 10:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আন্ধ্র প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী এন. চন্দ্রবাবু নাইদু অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংগা ঙসি হাইদরাবাদতা লৈবা মহাক্কী ময়ুমদা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি শ্রী চন্দ্রবাবু নাইদু অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংগা উন্নবা অমসুং ৱাফম কয়া অমসুং তোঙান-তোঙানবা হীরমশিংদা ৱাখল্লোন ফোংদোক্নবা অসি মতম চুপ্পদা নুংঙাইবা অমা ওই।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;
“হাইদরাবাদতা, আন্ধ্র প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী চন্দ্রবাবু নাইদু গারুগী ময়ুমদা চৎখি অমসুং মহাক্কী ইমুং মনুংগা লোয়ননা মহাক্কা উনখি। মখোয়গা উন্নবা অমসুং তোঙান তোঙানবা হীরমশিংদা ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নবা অসি মতম চুপ্পদা নুংঙাইবা অমা ওই।
@ncbn”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Andhra Pradesh Chief Minister Shri N. Chandrababu Naidu and his family in Hyderabad
10 MAY 2026 10:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the Chief Minister of Andhra Pradesh, Shri N. Chandrababu Naidu, and his family at his residence in Hyderabad today.
The Prime Minister said that it is always a delight to meet Shri Chandrababu Naidu and his family and exchange views on a wide range of subjects and diverse topics.
The Prime Minister wrote on X;
“In Hyderabad, went to Andhra Pradesh Chief Minister Shri Chandrababu Naidu Garu’s residence and met him along with his family. It’s always a delight to meet them and exchange views on so many diverse topics.
@ncbn”