প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী এন চন্দ্ৰবাবু নাইডু আৰু তেওঁৰ পৰিয়ালক হায়দৰাবাদত সাক্ষাৎ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 MAY 2026 10:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী এন চন্দ্ৰবাবু নাইডু আৰু তেওঁৰ পৰিয়ালক হায়দৰাবাদস্থিত তেওঁৰ বাসগৃহত সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় যে শ্ৰী চন্দ্ৰবাবু নাইডু আৰু তেওঁৰ পৰিয়ালক সাক্ষাৎ কৰাৰ লগতে বিভিন্ন বিষয়ত বিস্তৃতভাৱে মত বিনিময় কৰাটো সদায় আনন্দৰ বিষয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত লিখিছে;
'অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী চন্দ্ৰবাবু নাইডুৰ হায়দৰাবাদৰ বাসগৃহলৈ গৈ তেওঁক সপৰিয়ালে লগ পাইছিলোঁ। তেওঁলোকক লগ পাই বৈচিত্ৰ্যপূৰ্ণ বিষয়ত বিস্তৃত মত বিনিময় কৰি সদায় সুখী হওঁ।
@ncbn”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Andhra Pradesh Chief Minister Shri N. Chandrababu Naidu and his family in Hyderabad
10 MAY 2026 10:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the Chief Minister of Andhra Pradesh, Shri N. Chandrababu Naidu, and his family at his residence in Hyderabad today.
The Prime Minister said that it is always a delight to meet Shri Chandrababu Naidu and his family and exchange views on a wide range of subjects and diverse topics.
The Prime Minister wrote on X;
“In Hyderabad, went to Andhra Pradesh Chief Minister Shri Chandrababu Naidu Garu’s residence and met him along with his family. It’s always a delight to meet them and exchange views on so many diverse topics.
@ncbn”