Prime Minister's Office
PM to visit Gujarat on 10-11 May
PM to participate in Somnath Amrut Mahotsav, marking 75 years since the inauguration of the restored Somnath Temple
PM to participate in Vishesh Maha Puja, Kumbhabhishek and Dhvajarohan at Somnath Temple
PM to inaugurate Sardardham Hostel in Vadodara
09 MAY 2026 11:19AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit Gujarat on 10-11 May, 2026. He will arrive in Jamnagar, Gujarat late at night on 10 May. On 11 May, the Prime Minister will participate in the Somnath Amrut Mahotsav at Somnath Temple at around 10:15 AM. Thereafter, Prime Minister will travel to Vadodara, where he will inaugurate the Sardardham Hostel at around 6 PM. He will also address gatherings on both occasions.
PM in Somnath
Prime Minister will participate in the Somnath Amrut Mahotsav at the sacred Somnath Temple, one of the twelve Jyotirlingas and a symbol of India’s enduring faith and civilisational heritage. Somnath Amrut Mahotsav marks 75 years since the inauguration of the restored Temple.
As part of the celebrations, the Prime Minister will participate in a series of auspicious religious and cultural events. He will take part in the Vishesh Maha Puja, followed by the Kumbhabhishek and Dhvajarohan ceremonies, marking the consecration rituals and hoisting of the temple flag.
Prime Minister will also release a commemorative stamp and coin on the occasion, commemorating the rich legacy and spiritual significance of Somnath.
PM in Vadodara
Prime Minister will inaugurate the Sardardham Hostel in Vadodara. The project includes hostel facilities for 1,000 boys and 1,000 girls, along with amenities like central dining hall, library and auditorium. Prime Minister will also visit various facilities at the Sardardham complex, including the reception area, civil amenities, dining area and e-Library.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মে ১০-১১ দা গুজরাত্ত চৎকনি
প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না শেমজিল্লবা সোমনাথ লাইশঙ শঙ্গাখিবা চহি ৭৫ শুবা থৌরম সোমনাথ অমরুত মহোৎসব শরুক য়াগনি
প্রধান মন্ত্রীনা সোমনাথ লাইশঙদা বিসেস মহা পুজা, কুম্ভবিসেক অমসুং ধ্বজারোহন শরুক য়াগনি
প্রধান মন্ত্রীনা বদোদারাদা সর্দারধাম হোষ্টেল শঙ্গাগনি
09 MAY 2026 11:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী প্রধান মন্ত্রী মে ১০-১১,২০২৬ দা গুজরাত্ত চৎকনি। মহাক মে ১০ গী নুমিদাং অথেংবদা গুজরাতকী জামনাগরদা থুংগনি। মে ১১ গী অয়ুক পুং ১০:১৫ রোম তাবদা প্রধান মন্ত্রীনা সোমনাথ লাইশঙদা সোমনাথ অমরুত মহোৎসব শরুক য়াগনি। তুংদা, প্রধান মন্ত্রী বদোদারা চৎকনি, মফম অদুদা নুংথিলগী পুং ৬ রোম তাবদা মহাক্না সর্দারধাম হোষ্টেল শঙ্গাগনি। মহাক্না থৌরম অনিমক্ত মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
সোমনাথতা প্রধান মন্ত্রী
জয়তিরলিঙ্গা ১২ গী মনুংদা অমা ওইরিবা অমসুং ভারতকী মুৎপা নাইদ্রবা থাজবা অমসুং সভেত্যাগী হেরিতেচগী খুদম অমা ওইরিবা, শেংলবা সোমনাথ লাইশঙদা প্রধান মন্ত্রীনা সোমনাথ অমরুত মহোৎসব শরুক য়াগনি। অমুক হন্না শেমজিল্লবা সোমনাথ লাইশঙ শঙ্গাখিবা চহি ৭৫ মপুংফারকপগী থৌরম ওইনা সোমনাথ অমরুত মহোৎসব পাংথোকপনি।
থৌরমশিংগী শরুক অমা ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা শেংলবা লাইনিংগী অমসুং নাৎকী থৌরম পরেং অমা শরুক য়াগনি। মহাক্না বিসেস মহা পুজা শরুক য়াগনি, তুংদা লাইশঙগী ফিরাল চিংখৎপা ওইনা কুম্ভবিসেক অমসুং ধ্বজারোহন থৌরমশিং শরুক য়াগনি।
সোমনাথকী ইনাকখুল্লবা পুৱারি অমসুং আধ্যতিক্কী মরুওইবা ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা, থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিং ষ্টাম্প অমা অমসুং শেনয়েকসু মাইখুম হাংদোক্কনি।
বদোদারাদা প্রধান মন্ত্রী
প্রধান মন্ত্রীনা বদোদারাদা সর্দারধাম হোষ্টেল শঙ্গাগনি। প্রোজেক অসিদা নুপামচা ১,০০০ অমসুং নুপীমচা ১০০০ গী হোষ্টেল, সেন্ত্রেল দাইনিং হোল, লাইব্রেরি অমসুং ওদিওতোরিয়মগী খুদোংচাবশিং য়াওরি। মী লাকপগী ওকফম, সিবিল এমেনিতিশিং, চাক চাফম অমসুং ই-লাইব্রেরি য়াওনা সর্দারধাম লৈবা তোঙান তোঙানবা মফমশিংদসু প্রধান মন্ত্রীনা য়েংগনি।