প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উত্তর প্রদেশকী মির্জাপুরদা থোকখিবা লাইবকথীবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
PMনা PMNRFতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
23 APR 2026 2:34PM by PIB Imphal
উত্তর প্রদেশকী মির্জাপুর জিলাদা থোকখিবা লাইবকথীবা থৌদোক অমদা পুন্সি মাংখিবশিং অদুগীদমক্তা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখি। লাইবকথিবা থৌদোক অসিদা নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংশিংদা থমোই শেংনা অৱাবা ফোঙদোকখি, প্রধান মন্ত্রীনা অশোকপশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা হায়দুনশু থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীনা PMNRFতগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ 2 অমসুং অশোকপা মীওইশিংগীদমক লুপা 50,000গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি হায়না লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
উত্তর প্রদেশকী মির্জাপুরদা থোকখিবা লাইবকথীবা থৌদোক অসিনা মরম ওইদুনা পুন্সি কয়া মাংখিবদা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকচরি। অৱাবা নংখ্রবা ইমুং-মনুংশিংদা ঐহাক্না থমোয় শেংনা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপা মীওইশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।
PMNRFতগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা লাইবকথীবা থৌদোক অদুদা পুন্সি মাংখ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংশিংদা পীরগনি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা 50,000 পীরগনি। PM@narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in a mishap in Mirzapur, Uttar Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
23 APR 2026 2:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister expressed grief over the loss of lives in a mishap at Mirzapur district of Uttar Pradesh. Extending his heartfelt condolences to the families who lost their loved ones in the tragic incident, the Prime Minister also prayed for the swift recovery of those injured.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister posted on X:
“Deeply anguished by the loss of lives due to the mishap in Mirzapur, Uttar Pradesh. My heartfelt condolences to the bereaved families. Praying for the quick recovery of the injured.
An ex gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each of those who lost their lives in the tragic mishap. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”