প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিবিল সর্বিসেস দেনা লাকপদা সিবিল সর্ভেন্ত পুম্নমক্তা নুঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
21 APR 2026 12:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সিবিল সর্বিসেস দেনা লাকপদা সিবিল সর্ভেন্ত পুম্নমক্তা নুঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মসি অফবা লৈঙাক্লোন অমসুং লৈবাক শেমগৎপগীদমক থবক তৌনবা ফিরেপ অদু মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগী তাঞ্জা অমনি। "মীয়ামলক্তগী হৌরগা থৌরাংশিং শেম্বা ফাওবদা, সিবিল সর্ভেন্তশিংগী হোৎনজমন্না মীওই কয়াগী পুন্সিদা কান্নবা পীরি অমসুং ভারতকী চাওখৎ লম্বীদা মতেং পাংই। ঐখোয়গী সিবিল সর্ভেন্তশিংনা মখোয়গী থৌদাং অদু খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্তা থমদুনা অমসুং মতিং লৈনা, মীনুংশি লোয়ননা অমসুং ইনোভেসনগা লোয়ননা মখা তানা থৌদাং পাংথোকপা ওইরসনু," হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
শ্রী মোদীনা X তা থাগৎলকখি:
"সিবিল সর্বিসেস দেনা লাকপদা সিবিল সর্ভেন্ত পুম্নমক্তা নুঙাইবা ফোঙদোকচরি। মসি অফবা লৈঙাক্লোন অমসুং লৈবাক শেমগৎপগীদমক থবক তৌনবা ফিরেপ অদু মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগী তাঞ্জা অমনি। মীয়ামলক্তগী হৌরগা থৌরাংশিং শেম্বা ফাওবদা, সিবিল সর্ভেন্তশিংগী হোৎনজমন্না মীওই কয়াগী পুন্সিদা কান্নবা পীরি অমসুং ভারতকী চাওখৎ লম্বীদা মতেং পাংই। ঐখোয়গী সিবিল সর্ভেন্তশিংনা মখোয়গী থৌদাং অদু খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্তা থমদুনা অমসুং মতিং লৈনা, মীনুংশি অমসুং ইনোভেসনগা লোয়ননা মখা তানা থৌদাং পাংথোকপা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to all civil servants on Civil Services Day
21 APR 2026 12:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi extended greetings to all civil servants on Civil Services Day, today. Shri Modi remarked that this is an occasion to further strengthen the resolve to work towards good governance and nation building. "From the grassroots to policy-making, the efforts of civil servants touch countless lives and contribute to India’s progress. May our civil servants continue to serve with excellence, compassion and innovation, upholding the highest standards of duty", Shri Modi said.
Shri Modi posted on X:
"Greetings to all civil servants on Civil Services Day. This is an occasion to further strengthen the resolve to work towards good governance and nation building. From the grassroots to policy-making, the efforts of civil servants touch countless lives and contribute to India’s progress. May our civil servants continue to serve with excellence, compassion and innovation, upholding the highest standards of duty."