প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তামিলনাডুৰ বীৰুধুনগৰ জিলাত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাক লৈ শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
19 APR 2026 6:46PM by PIB Guwahati
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে তামিলনাডুৰ বীৰুধুনগৰ জিলাত সংঘটিত দুৰ্ঘটনা গভীৰভাৱে হৃদয়বিদাৰক। তেওঁ আপোনজনক হেৰুওৱা পৰিয়াললৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰাৰ লগতে আহতসকলৰ আশু আৰোগ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে ‘এক্স’ত লিখিছে :
"তামিলনাডুৰ বীৰুধুনগৰ জিলাত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাটো গভীৰভাৱে হৃদয়বিদাৰক। যিসকলে আপোনজনক হেৰুৱাইছে তেওঁলোকৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। লগতে আহতসকলৰ আশু আৰোগ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছোঁ : প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi।"

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over mishap in Virudhunagar district of Tamil Nadu
19 APR 2026 6:46PM by PIB Delhi
Shri Modi said that the mishap in Virudhunagar district of Tamil Nadu is deeply distressing. He extended his condolences to those who have lost their loved ones and prayed that the injured recover at the earliest.
The Prime Minister’s Office wrote on X;
“The mishap in Virudhunagar district of Tamil Nadu is deeply distressing. I extend my condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover at the earliest: PM @narendramodi”