Prime Minister's Office
Prime Minister expresses deep concern over hospitalization of Asha Bhosle Ji
PM prays for her good health and speedy recovery
12 APR 2026 10:56AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed deep concern upon hearing that Asha Bhosle Ji has been admitted to the hospital.
The Prime Minister stated that he is praying for her good health and a speedy recovery.
The Prime Minister wrote on X:
"Deeply concerned to hear that Asha Bhosle Ji has been admitted to hospital. Praying for her good health and a speedy recovery."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আশা ভোছলেজীক চিকিৎসালয়ত ভৰ্তি কৰাক লৈ গভীৰ উদ্বেগ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ সুস্বাস্থ্য আৰু আশু আৰোগ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছে
12 APR 2026 10:56AM by PIB Guwahati
আশা ভোছলেজীক চিকিৎসালয়ত ভৰ্তি কৰোৱা হৈছে বুলি জানিব পাৰি আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গভীৰ উদ্বেগ প্ৰকাশ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে উল্লেখ কৰে যে তেওঁৰ সুস্বাস্থ্য আৰু আশু আৰোগ্য লাভৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত লিখিছে :
"আশা ভোছলেজীক চিকিৎসালয়ত ভৰ্তি কৰোৱা হৈছে বুলি শুনি গভীৰভাৱে উদ্বিগ্ন। তেওঁৰ সুস্বাস্থ্য আৰু আশু আৰোগ্য লাভৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰিছো।"