Prime Minister's Office
Prime Minister expresses deep concern over hospitalization of Asha Bhosle Ji
PM prays for her good health and speedy recovery
12 APR 2026 10:56AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed deep concern upon hearing that Asha Bhosle Ji has been admitted to the hospital.
The Prime Minister stated that he is praying for her good health and a speedy recovery.
The Prime Minister wrote on X:
"Deeply concerned to hear that Asha Bhosle Ji has been admitted to hospital. Praying for her good health and a speedy recovery."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অসা ভোসলে জি হোস্পিতালদা পুখৎপদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে
মহাক হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং অথুবা মতমদা ফগৎনবা থৌনিখ্রে
12 APR 2026 10:56AM by PIB Imphal
অসা ভোসলে জি হোস্পিতালদা পুখৎপগী পাউ তাবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং অথুবা মতমদা ফগৎনবা মহাক্না থৌনিজরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“অসা ভোসলে জি হোস্পিতালদা পুখৎপদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং অথুবা মতমদা ফগৎনবা থৌনিজরি”।