য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহন মালেমগী হকশেলগী নুমিৎনা লাকপদা লৈবাক মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
হকচাং ফবা অসি চোইস অমনি মসি নীংথিবা য়েংশিনবগা লোয়ননা ঐখোয়না ঙাক্তুনা থম্বা ঙমগনি
থৌরম অসিদা ঐখোয় পুম্নমক্না মতিক চানা চেকশিন্দুনা, হকচাং ফবা চিঞ্জাক চাবগী হৈনবীশিং অমসুং চাং নাইনা শাজেল তৌবগী খুত্থাংদা হকচাং ফবা অমসুং মপাঙ্গল কনবা খুন্নাই অমা শেম্নবগীদমক ঐখোয় ইশাবু কত্থোক্লসি
07 APR 2026 11:56AM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা মালেমগী হকশেলগী নুমিৎতা লৈবাক মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
এক্স প্লেৎফোর্মদা তৌখিবা পোস্ত অমদা, কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা হায়খি, “মালেমগৌ হকশেল নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। অফবা হকশেল হায়বসি ঐখোয়না চপ চাবা চেকশিন থৌরাংগা লোয়ননা ঙাকপা ঙম্বা অমা ওই। মসিগী নুমিৎ অসিদা ঐখোয় পুম্নমক্না হকচাং ফনা অমসুং মপাঙ্গল কনবা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা হোৎনসি। মসিগীদমক্তা ঐখোয়না হকচাং ফনা থম্বা, মচি ওইবা চিঞ্জাক চানবা অমসুং চাং নাইনা শাজেল তৌগদবনি।”

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah extends greetings to the countrymen on World Health Day
Good health is a choice which we can maintain with proper care
On this occasion let us all dedicate ourselves to building a healthy and robust society through adequate care, healthy food habits and regular exercise
07 APR 2026 11:56AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has extended greetings to the countrymen on World Health Day.
In a post on X platform, Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah said, “Greetings on World Health Day. Good health is a choice which we can maintain with proper care. On this occasion let us all dedicate ourselves to building a healthy and robust society through adequate care, healthy food habits and regular exercise.”