গৃহ মন্ত্ৰালয়
বিশ্ব স্বাস্থ্য দিৱস উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ
বিশ্ব স্বাস্থ্য দিৱস উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ
সুস্বাস্থ্য হৈছে এটা পচন্দ যিটো আমি সঠিক যত্নৰ সৈতে বৰ্তাই ৰাখিব পাৰোঁ
এই উপলক্ষে আমি সকলোৱে উপযুক্ত যত্ন, স্বাস্থ্যসন্মত খাদ্যাভ্যাস আৰু নিয়মীয়া ব্যায়ামৰ জৰিয়তে এক সুস্থ আৰু শক্তিশালী সমাজ গঢ়ি তোলাৰ বাবে নিজকে উৎসৰ্গা কৰো আহক
07 APR 2026 11:56AM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে বিশ্ব স্বাস্থ্য দিৱস উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছে।
এক্স প্লেটফৰ্মত এটা পোষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়, "বিশ্ব স্বাস্থ্য দিৱস উপলক্ষে শুভেচ্ছা জনাইছো। সুস্বাস্থ্য হৈছে এটা পচন্দ যিটো আমি সঠিক যত্নৰ সৈতে বৰ্তাই ৰাখিব পাৰোঁ। এই উপলক্ষে আমি সকলোৱে উপযুক্ত যত্ন, স্বাস্থ্যসন্মত খাদ্যাভ্যাস আৰু নিয়মীয়া ব্যায়ামৰ জৰিয়তে এক সুস্থ আৰু শক্তিশালী সমাজ গঢ়ি তোলাৰ বাবে নিজকে উৎসৰ্গা কৰো আহক।"

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah extends greetings to the countrymen on World Health Day
Good health is a choice which we can maintain with proper care
On this occasion let us all dedicate ourselves to building a healthy and robust society through adequate care, healthy food habits and regular exercise
07 APR 2026 11:56AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has extended greetings to the countrymen on World Health Day.
In a post on X platform, Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah said, “Greetings on World Health Day. Good health is a choice which we can maintain with proper care. On this occasion let us all dedicate ourselves to building a healthy and robust society through adequate care, healthy food habits and regular exercise.”