গৃহ মন্ত্ৰালয়
জনবিশ্বাস বিধেয়ক, ২০২৬ গৃহীতকৰণক প্ৰশংসা কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ
জনবিশ্বাস বিধেয়কে সহজ জীৱন যাপন আৰু ব্যৱসায়ৰ সুচলতা বৃদ্ধি কৰিব
কেইবাটাও আইনী ব্যৱস্থা কৰ্তন কৰি এই বিধেয়কে মোদীজীৰ নতুন ভাৰতৰ সপোনক এক বৃহৎ বাস্তৱত পৰিণত কৰিছে
বিধেয়কখনে সকলোৰে জীৱন সহজ কৰি তুলিব আৰু ব্যৱসায়ো সুচল কৰি তুলিব
03 APR 2026 10:18AM by PIB Guwahati
সংসদত জনবিশ্বাস বিধেয়ক, ২০২৬ গৃহীত হোৱাৰ পিছতে কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে বিধেয়কখনক আদৰণি জনায়।
"জনবিশ্বাস বিধেয়ক, ২০২৬ সংসদত গৃহীত হোৱাটো সহজ জীৱন যাপন আৰু ব্যৱসায়ৰ সুচলতাৰ দিশত ভাৰতৰ এক বৃহৎ পদক্ষেপ। কেইবাটাও আইনী ব্যৱস্থা কৰ্তন কৰি এই বিধেয়কে মোদীজীৰ নতুন ভাৰতৰ সপোনক বাস্তৱত পৰিণত কৰাৰ লগতে সকলোৰে জীৱন আৰু ব্যৱসায় সহজ কৰি তুলিছে।”

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah hails passage of Jan Vishwas Bill, 2026
Jan Vishwas Bill will accelerate Ease of Living and Ease of Business
Cutting down on several legal provisions, it makes Modi Ji's vision of New India a grand reality
It will make life easier and business simpler for all
03 APR 2026 10:18AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah welcomed the passage of the Jan Vishwas Bill, 2026 in the Parliament.
In a post on X, Shri Amit Shah said, “The passage of the Jan Vishwas Bill 2026 in the Parliament is India's giant step towards accelerating ease of living and ease of business. Cutting down on several legal provisions, it makes Modi Ji's vision of New India a grand reality by making life easier and business simpler for all.”