Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. Balendra Shah on being sworn in as the Prime Minister of Nepal
27 MAR 2026 1:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Mr. Balendra Shah on being sworn in as the Prime Minister of Nepal. “Your appointment reflects the trust reposed in your leadership by the people of Nepal. I look forward to working closely with you to take India-Nepal friendship and cooperation to even greater heights for the mutual benefit of our two peoples”, Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
“Warm congratulations to Mr. Balendra Shah on being sworn in as the Prime Minister of Nepal.
Your appointment reflects the trust reposed in your leadership by the people of Nepal. I look forward to working closely with you to take India-Nepal friendship and cooperation to even greater heights for the mutual benefit of our two peoples.”
@ShahBalen

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগী শ্রী বলেন্দ্র সাহগী মফমদা নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
27 MAR 2026 1:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী বলেন্দ্র সাহগী মফমদা নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি, “অদোমবু ফম অসিগীদমক খনবা অসিনা নেপালগী মীয়াম্না অদোমগী লীচিংদা থম্লিবা থাজবা অদু উৎলি। ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মীয়ামগী কান্নবগীদমক ভারত-নেপালগী মরুপ-মপাং ওইবগী মরী অমসুং খুৎশম্ননা চৎমিন্নববু হেন্না ৱাংবা থাক্তা পুখৎনবা অদোমগা লোয়ননা নক্না থবক তৌমিন্নবগী থাজবা থম্লি”।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা শ্রী বলেন্দ্র সাহগী মফমদা থম্মোয়দগী নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি।
অদোমবু ফম অসিগীদমক খনবা অসিনা নেপালগী মীয়াম্না অদোমগী লীচিংদা থম্লিবা থাজবা অদু উৎলি। ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মীয়ামগী কান্নবগীদমক ভারত-নেপালগী মরুপ-মপাং ওইবগী মরী অমসুং খুৎশম্ননা চৎমিন্নববু হেন্না ৱাংবা থাক্তা পুখৎনবা অদোমগা লোয়ননা নক্না থবক তৌমিন্নবগী থাজবা থম্লি।”
@ShahBalen