Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in a fire incident in Palam, Delhi
PM announces ex-gratia from PMNRF
18 MAR 2026 2:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister has expressed deep sorrow over the tragic fire incident in Palam and has announced ex-gratia for the affected families.
Expressing deep sadness over the fire incident in Palam, Delhi, the Prime Minister extended his heartfelt condolences to those who have lost their loved ones and prayed for the earliest recovery of the injured. Shri Modi further announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased, while the injured would be provided Rs. 50,000.
The Prime Minister wrote on X;
"The fire incident in Palam, Delhi, is saddening. I extend my condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover at the earliest.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিল্লীগী পালমদা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্কী লাইবক থিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
18 MAR 2026 2:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা পালমদা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্কী লাইবক থিবা থৌদোক অদুগী অৱাবা ফোংদোকখ্রে অমসুং শোকহল্লবা ইমুং-মনুংশিংগীদমক এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে।
দিল্লীগী পালমদা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্কী থৌদোক অদুদা অৱাবা ফোঙদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখি। শ্রী মোদীনা মখা তানা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অদুগা শোক্লবশিং অদুদনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না ইখি;
“দিল্লীগী পালমদা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্কী থৌদোক অসি য়াম্না নুংঙাইতে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০গী তেংবাং পীরগনি: পি.এম.”