য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসনগী মন্ত্রী শ্রী অমীত শাহনা সি.আই.এস.এফ.কি পর্সোনেলশিংবু রেইজিং দেদা য়াইফ-পাওজেল পীখ্রে
জাতি অসিগী মরুওইবা ইনস্তোলেসনশিং ঙাক-শেনববু ওইরো নত্রগা ক্রাইসিসকি মতমদা জাতিবু ঙাক-শেনববু ওইরো, মখোয়গী কত্থোকপা অসিনা মরৈবাক নুংশিবা অমসুং প্রোফেস্নেলিজমগী অশেংবা ৱাখল্লোন অদু উৎলি
মরৈবাক্কিদমক অথোইবা কত্থোকপা অথৌবশিংবু ইকায় খুম্নবা উৎচরি
10 MAR 2026 11:31AM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসনগী মন্ত্রী শ্রী অমীত শাহনা সেন্ত্রেল ইন্দস্ত্রিয়েল সেক্যুরিতি ফোর্স (সি.আই.এস.এফ.) পর্সোনেলশিংবু রেইজিং দেদা য়াইফ-পাওজেল পীখ্রে। X দা থারকপা পোস্ত অমদা শ্রী অমীত শাহনা হায়খি, “রেজিং দেদা সি.আই.এস.এফ.কি পর্সোনেলশিংদা য়াইফ-পাওজেল পীজরি। জাতিগী মরুওইবা ইনস্তোলেসনশিং ঙাক-শেনববু ওইরো নত্রগা ক্রাইসিসকি মতমদা জাতিবু ঙাক-শেনববু ওইরো, মখোয়গী কত্থোকপা অসিনা মরৈবাক নিংবা অমসুং প্রোফেস্নেলিজমগী অশেংবা ৱাখল্লোন অদু উৎলি। লৈবাক্কিদমক খ্বাইদগী ৱাংনা কত্থোকপিখিপা অথৌবশিংদা ইকায় খুম্নবা উৎচরি।”

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah greets CISF personnel on its Raising Day
Whether safeguarding the nation’s vital installations or shielding nation during crises, their dedication reflects true spirit of patriotism and professionalism
Tributes to martyrs who made supreme sacrifice for the country
10 MAR 2026 11:31AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah greeted Central Industrial Security Force (CISF) personnel on its raising day. In a post on X, Shri Amit Shah said, “Greetings to the CISF personnel on Raising Day. Whether safeguarding the nation’s vital installations or shielding nation during crises, their dedication reflects true spirit of patriotism and professionalism. Tributes to martyrs who made supreme sacrifice for the country.”