প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আইচিচি পুৰুষ টি-২০ বিশ্বকাপ জয় কৰা টীম ইণ্ডিয়াক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 MAR 2026 10:54PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতীয় ক্ৰিকেট টীমক আইচিচি পুৰুষ টি-২০ বিশ্বকাপ জয়ৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে এই উল্লেখযোগ্য জয়ে অসামান্য দক্ষতা, দৃঢ়তা আৰু টীমৱৰ্কৰ প্ৰতিফলন ঘটাইছে। তেওঁ উল্লেখ কৰে যে টীমটোৱে প্ৰতিযোগিতাখনত অসাধাৰণ ধৈৰ্য্য প্ৰদৰ্শন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে কয় যে এই বিজয়ে প্ৰতিজন ভাৰতীয়ৰে হৃদয় গৌৰৱ আৰু আনন্দেৰে ভৰাই তুলিছে।
এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“চেম্পিয়ন!
ভাৰতীয় ক্ৰিকেট টীমক আইচিচি পুৰুষ টি-২০ বিশ্বকাপ জয়ৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছো!
এই উল্লেখযোগ্য জয়ে অসামান্য দক্ষতা, দৃঢ়তা আৰু টীমৱৰ্কৰ প্ৰতিফলন ঘটাইছে। টীমটোৱে প্ৰতিযোগিতাখনত অসাধাৰণ ধৈৰ্য্য প্ৰদৰ্শন কৰিছে।
এই বিজয়ে প্ৰতিজন ভাৰতীয়ৰে হৃদয় গৌৰৱ আৰু আনন্দেৰে ভৰাই তুলিছে।
বঢ়িয়া টীম ইণ্ডিয়া!”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Team India on winning the ICC Men’s T20 World Cup
08 MAR 2026 10:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated the Indian cricket team on winning the ICC Men’s T20 World Cup. Shri Modi said that remarkable triumph reflects exceptional skills, determination and teamwork. He noted that the team showed outstanding grit through the tournament.
The Prime Minister added that the victory has filled every Indian heart with pride and joy.
In a post on X, the Prime Minister said;
“Champions!
Congratulations to the Indian team on winning the ICC Men’s T20 World Cup!
This remarkable triumph reflects exceptional skills, determination and teamwork. They have shown outstanding grit through the tournament.
This victory has filled every Indian heart with pride and joy.
Well done, Team India!”