প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী তিম্না আই.সি.সি. মেন্স তি২০ ৱর্ল্দ কপ লৌরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
08 MAR 2026 10:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আই.সি.সি. মেন্স তি.২০ ৱার্ল্দ কপ ফংলকপগীদমক ভারতকী ক্রিকেৎ তীমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি অখন্নবা মায় পাকপা অসিনা অখন্নবা হৈশিংবা, পুক্নিং লেপ্পা অমসুং তীম ৱার্ক উৎলি। মহাক্না হায়খি মদুদি তীম অসিনা টুর্ণামেন্ত অসিদা মশক থোকপা থৌনা উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মখা তাখি মদুদি মায় পাকপা অসিনা ভারত মচা খুদিংগী থম্মোয়দা চাউথোকচবা অমসুং নুংঙাইবা ফাওহল্লে।
এক্সতা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
চেম্পিয়নশিং!
আই.সি.সি. মেন্স তি.২০ ৱার্ল্দ কপ ফংলকপগীদমক ভারতকী তীমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি!
মসিগী শিংথানিংঙাই ওইবা মায় পাকপা অসিনা অখন্নবা হৈশিংবা, পুক্নিং চেৎপা অমসুং তীম ৱার্কপু উৎলি। মখোয়না টুর্ণামেন্ত অসিদা মশক থোকপা শক্তম অমা উৎখ্রে।
মসিগী মাইপাকপা অসিনা ভারত মচা খুদিংমক্কী থম্মোয়দা চাউথোকচবা অমসুং নুংঙাইবা ফাওহল্লে।
ভারতকী তীম, নুংঙাইবা ফোংদোকচরি!

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Team India on winning the ICC Men’s T20 World Cup
08 MAR 2026 10:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated the Indian cricket team on winning the ICC Men’s T20 World Cup. Shri Modi said that remarkable triumph reflects exceptional skills, determination and teamwork. He noted that the team showed outstanding grit through the tournament.
The Prime Minister added that the victory has filled every Indian heart with pride and joy.
In a post on X, the Prime Minister said;
“Champions!
Congratulations to the Indian team on winning the ICC Men’s T20 World Cup!
This remarkable triumph reflects exceptional skills, determination and teamwork. They have shown outstanding grit through the tournament.
This victory has filled every Indian heart with pride and joy.
Well done, Team India!”