প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওমানগী সুলতানগা ৱারি শানখ্রে
03 MAR 2026 6:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওমানগী সুলতান হাইথাম বিন তারিক্কা ৱারি শানখ্রে অমসুং নোংচুপ এসিয়াদা হৌজিক ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা খন্নখ্রে। অথুবা মতমদা লমদম অসিদা শান্তি অমসুং তুংদু-লৈতাবা পুরক্নবা তুংকোইনা চৎনবা য়াবা কুতনিতিগী থবকশিংগী তঙাইফদবা লৈবা অদু লুচিংবা অনিনা য়ানখি।
ওমানদা লৈরিবা ভারতমচাশিং ওমান্না মখা তানা শৌগৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ওমানগী সুলতান হাইথাম বিন তারিক্কা ৱারি শানখ্রে অমসুং নোংচুপ এসিয়াদা হৌজিক ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা খন্নখ্রে। ওমানগী মনিংতম্বা অমসুং ঙমখৈগী অপুনবা শক্তমদা শিংনরকপশিং য়াম্না কন্না য়ানিংদবা ফোঙদোকখি। অথুবা মতমদা লমদম অসিদা শান্তি অমসুং তুংদু-লৈতাবা পুরক্নবা তুংকোইনা চৎনবা য়াবা কুতনিতিগী থবকশিংগী তঙাইফদবা লৈবা অদু ঐখোয়না য়ানখি। ওমানদা লৈরিবা ভারতমচাশিং ওমান্না মখা তানা শৌগৎপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
@SultanHaithamb1”

Prime Minister's Office
Prime Minister speaks with His Majesty Sultan of Oman
03 MAR 2026 6:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke with His Majesty Sultan Haitham bin Tarik and exchanged views on recent developments in West Asia.
During the conversation, the Prime Minister condemned the violation of Oman’s sovereignty and territorial integrity. The two leaders agreed that sustained diplomatic engagement is essential for the earliest restoration of regional peace and stability.
The Prime Minister also deeply appreciated Oman’s continued support to the Indian community.
The Prime Minister wrote on X;
“Spoke with His Majesty Sultan Haitham bin Tarik and exchanged views on recent developments in West Asia. Condemned the violation of Oman’s sovereignty and territorial integrity. We agreed that sustained diplomatic engagement is essential for earliest restoration of regional peace and stability. Deeply appreciated Oman’s continued support to the Indian community.
@SultanHaithamb1”