প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফিনলেন্দগী রাস্ত্রপতি এলেকজেন্দর স্তুবপু ভারত্তা তরাম্না ওকখ্রে
04 MAR 2026 12:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারত্তা স্তেৎ ভিজিৎ অমদা লাক্লিবা রিপব্লিক ওফ ফিনলেন্দগী রাস্ত্রপতি, এলেকজেন্দর স্তুবপু তরাম্না ওকখ্রে।
শ্রী মোদীনা থাজবা থমখি মদুদি মহাক্কী খোঙচৎ অসিনা ভারত অমসুং ফিনলেন্দগী মরক্তা লৈরিবা নাকল অনিগী মরী অসি হেন্না চেৎশিলহল্লগনি।
রাস্ত্রপতি স্তুবনা মমাংদা সোসিএল মীদিয়া প্লেৎফোর্ম Xতা মহাক্না ভারত্ত স্তেৎ ভিজিৎ অমদা চৎলি অমসুং ভারতকী রাস্ত্রপতি অমসুং প্রধান মন্ত্রীগা লোয়ননা রাজ্যগী লুচিংবশিংগী অতোপ্পা মেম্বরশিংগা উনগনি হায়না ফোঙদংকখি। মহাক্না হায়খি মদুদি খোঙচৎ অসিনা ললোন-ইতিক য়াওনা ফিনলেন্দ অমসুং ভারতকী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিং হেন্না চেৎশিলহল্লগনি।
ফিনলেন্দগী রাস্ত্রপতিগী X পোস্তকী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি;
“ভারত্তা অদোমবু তরাম্না ওকচরি, রাস্ত্রপতি এলেকজেন্দর স্তুব। অদোমগী খোঙচৎ অসিনা ভারত-ফিনলেন্দগী মরীবু অনৌবা অৱাংবা থাক্তা পুখৎকনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্লি। ঐহাক্না হয়েংগী ঐখোয়গী মীফম অমসুং ২০২৬কী রাইসিনা দাইলোগতা অদোম্না মরুওইবা ৱারোল পীগদৌরিবা অদুগীদমক খৌরাংনা ঙাইজরি।
@alexstubb”

Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes President of Finland Alexander Stubb to India
04 MAR 2026 12:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today welcomed the President of the Republic of Finland, Mr. Alexander Stubb, who is on a State Visit to India.
Shri Modi expressed confidence that the visit would further strengthen the bilateral relations between India and Finland.
President Stubb had earlier posted on social media platform X that he is travelling on a State Visit to India and will meet the President of India and the Prime Minister, as well as other members of the state leadership. He noted that the visit will further strengthen relations between Finland and India, including in the area of trade.
Responding to X post of President of Finland, Shri Modi said;
“Welcome to India, President Alexander Stubb. I fully agree with you, your visit will take India-Finland relations to new heights. I eagerly look forward to our meeting tomorrow and to your keynote address at the Raisina Dialogue 2026.
@alexstubb”