ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଥିରୁ ଆର. ନାଲ୍ଲାକନ୍ନୁଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ ପ୍ରକାଶ
25 FEB 2026 8:50PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଥିରୁ ଆର. ନାଲ୍ଲାକନ୍ନୁଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି, ତାଙ୍କ ତୃଣମୂଳ ସଂଯୋଗ ଏବଂ ଅବହେଳିତ ଲୋକଙ୍କୁ ସ୍ୱର ଦେବା ପାଇଁ ତାଙ୍କର ଅକ୍ଳାନ୍ତ ପ୍ରୟାସ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଥିଲେ ଯେ ଥିରୁ ଆର. ନାଲ୍ଲାକନ୍ନୁଙ୍କୁ ସମାଜର ପ୍ରତ୍ୟେକ ବର୍ଗର ଲୋକମାନେ ବ୍ୟାପକ ସମ୍ମାନ କରୁଥିଲେ ଏବଂ ତାଙ୍କର ସରଳତା ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଥିଲା। ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଥିଲେ ଯେ ଏହି ସମୟରେ ତାଙ୍କ ଚିନ୍ତାଧାରା ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କ ସହିତ ରହିଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ‘ଏକ୍ସ’ରେ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି;
"ଥିରୁ ଆର. ନାଲ୍ଲାକନ୍ନୁ ତାଙ୍କର ତୃଣମୂଳ ସମ୍ପର୍କ ଏବଂ ଅବହେଳିତ, ଶ୍ରମିକ ଏବଂ କୃଷକମାନଙ୍କୁ ସ୍ୱର ଦେବା ର ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇ ରହିବେ। ସମାଜର ପ୍ରତ୍ୟେକ ବର୍ଗର ଲୋକଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ସେ ବହୁଳ ଭାବରେ ସମ୍ମାନିତ ହୋଇଥିଲେ। ତାଙ୍କର ସରଳତା ମଧ୍ୟ ସମାନ ଭାବେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଥିଲା। ମୋର ଚିନ୍ତାଧାରା ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କ ସହ ଅଛି । "

Prime Minister's Office
Prime Minister Condoles the Passing of Thiru R. Nallakannu
25 FEB 2026 8:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister has expressed his condolences over the passing of Thiru R. Nallakannu, highlighting his grassroots connect and his tireless efforts to give a voice to the underprivileged.
The Prime Minister noted that Thiru R. Nallakannu was widely respected by people from every section of society and his simplicity was noteworthy. The Prime Minister shared that his thoughts are with the family and admirers during this time.
The Prime Minister shared on X;
"Thiru R. Nallakannu will be remembered for his grassroots connect and efforts to give voice to the underprivileged, workers and farmers. He was widely respected by people from every section of society. Equally noteworthy was his simplicity. My thoughts are with his family and admirers."