প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
থিৰু আৰ নাল্লাকান্নুৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
25 FEB 2026 8:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে থিৰু আৰ নাল্লাকান্নুৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰি তেওঁৰ তৃণমূল পৰ্যায়ৰ লোকৰ সৈতে থকা সংযোগ আৰু অভাৱগ্ৰস্ত লোকসকলৰ কণ্ঠক গুৰুত্বপূৰ্ণ কৰি তোলাৰ বাবে কৰা অক্লান্ত প্ৰচেষ্টাৰ বিষয়ে আলোকপাত কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে যে থিৰু আৰ নাল্লাকান্নুক সমাজৰ প্ৰতিটো শ্ৰেণীৰ লোকে বহুলভাৱে সন্মান কৰিছিল আৰু তেওঁৰ সৰলতা আছিল উল্লেখযোগ্য। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয যে এই সময়ছোৱাত তেওঁৰ ভাবনা নাল্লাকান্নুৰ পৰিয়াল তথা গুণমুগ্ধসকলৰ সৈতে আছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এনেদৰে লিখিছে ;
"থিৰু আৰ নাল্লাকান্নুক তেওঁৰ তৃণমূল পৰ্যায়ৰ সংযোগ আৰু অভাৱগ্ৰস্ত, শ্ৰমিক আৰু কৃষকৰ কণ্ঠক গুৰুত্বপূৰ্ণ কৰি তোলা প্ৰচেষ্টাৰ বাবে স্মৰণীয় হ'ব। সমাজৰ প্ৰতিটো শ্ৰেণীৰ লোকে তেওঁক বহুলভাৱে সন্মান কৰিছিল। সমানেই উল্লেখযোগ্য আছিল তেওঁৰ সৰলতা। মোৰ ভাবনা তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ সৈতে আছে ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister Condoles the Passing of Thiru R. Nallakannu
25 FEB 2026 8:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister has expressed his condolences over the passing of Thiru R. Nallakannu, highlighting his grassroots connect and his tireless efforts to give a voice to the underprivileged.
The Prime Minister noted that Thiru R. Nallakannu was widely respected by people from every section of society and his simplicity was noteworthy. The Prime Minister shared that his thoughts are with the family and admirers during this time.
The Prime Minister shared on X;
"Thiru R. Nallakannu will be remembered for his grassroots connect and efforts to give voice to the underprivileged, workers and farmers. He was widely respected by people from every section of society. Equally noteworthy was his simplicity. My thoughts are with his family and admirers."