প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ক্বালকোম ইঙ্ককী প্রেসিদেন্ত অমদি CEO গা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
20 FEB 2026 9:12PM by PIB Imphal
ক্বালকোম ইঙ্ককী প্রেসিদেন্ত অমদি CEO মিস্তর খৃস্তিয়ানো আর. এমনগা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ইনোভেতরশিং অমদি স্তার্তঅপশিংগী মশেক মঙাল নাইরবা ইকোসিস্তেমগী মতাঙদা ৱাফম কয়া ফোঙদোকখি। মখোয়না সেমিকন্দক্তর অমদি চিপ পুথোকপগী মতাংদা নক্ননা থবক তৌমিন্ননবা ৱারীসু শানখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“ক্বালকোম ইঙ্ককী প্রেসিদেন্ত অমদি CEO মিস্তর খৃস্তিয়ানো আর. এমনগা উনবা নুংঙাই। ঐখোয়না মতৌ করম্না ক্বালকোম্না ভারতকী ইনোভেতরশিং অমদি স্তার্তঅপশিংগা AI অমদি অতৈ তুংলমচৎক তেক্নোলোজীগী লমশিংদা পুন্না থবক তৌমিন্নবা য়াগদগে হায়বগী মতাঙদা খন্নখি। ঐখোয়না সেমিকন্দরক্তর অমদি চিপ পুথোকপগী মতাঙদা নক্ননা থবক তৌমিন্ননবা ৱারীসু শানখি।
@Qualcomm
@cristianoamon”

Prime Minister's Office
President & CEO of Qualcomm Inc. Meets Prime Minister
20 FEB 2026 9:12PM by PIB Delhi
President & CEO of Qualcomm Inc., Mr. Cristiano R. Amon, met the Prime Minister Shri Narendra Modi today.
The Prime Minister highlighted India’s vibrant ecosystem of innovators and StartUps. They also talked about working closely in the world of semiconductors and chip manufacturing.
In a post on X, Shri Modi said:
“Was delighted to meet Mr. Cristiano R. Amon, President & CEO, Qualcomm Inc. We discussed how Qualcomm can work with Indian innovators and StartUps in AI and other futuristic areas of technology. We also talked about working closely in the world of semiconductors and chip manufacturing.
@Qualcomm
@cristianoamon”