প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এ.আই. ইম্পেক্ত সমীৎকী সি.ই.ও.গী রাওন্দতেবলদা মালেমগী ওইবা ৱাশক অদু হাইলাইত তৌখ্রে
19 FEB 2026 10:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আর্তিফিসিএল্ ইন্তিলিজেন্স, তেক্নোলোজি, অমসুং ইনোবেসন্দা মালেমদগী মাংজিল্ থারিবা স্তেকহোলদরশিং পুনশিনখিবা এ.আই.ইম্পেক্ত সমীত্তা সি.ই.ও. রাওন্দতেবলগী আউতকমশিং তরাম্না ওকখ্রে।
খন্ন-নৈনবশিং অসি ৱাখল লৌশিং লৈবা অমসুং মাংলোমদা চঙশিনবা য়াবা ওইখি, মসিদা এ.আই.বু থৌদাং লৈনা স্কেলিং তৌবা, মালেমগী ওইনা পুন্না থবক তৌমিন্নবা মপাঙ্গল্ কনখৎহনবা অমসুং চাওখৎপগী খুদোংচাবশিং লৈহনবদা মীৎয়েং থমখি।
প্রধান্ মন্ত্রী মোদীনা ফোঙদোকখি মদুদি মিওইবগী প্রোগ্রেশ অমসুং তুং কোইনা চাউখণনবগীদমক্তা এ.আই. বু হারনেস তৌনবগী ৱাশক অদুবু উবা ফংবদা থম্মোয়দা নুংঙাইবা ফাওই হায়না ফোংদোকখি।
X দা থাগৎপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“এ.আই. ইম্পেক্ত সমীৎকী সি.ই.ও. রাউন্দতেবলনা এ.আই., তেক্নোলোজী অমসুং ইনোবেসনগী তাইবংগী তোঙান-তোঙানবা স্তেকহোলদরশিংবু পুনশিনখ্রে। খন্ন-নৈনবশিং অসিদা এ.আই.বু থৌদাং লৈনা স্কেলিং তৌবা, মালেমগী ওইনা পুন্না থবক তৌমিন্নবা মপাঙ্গল্ কনখৎহনবা অমসুং চাওখৎপগী খুদোংচাবশিং লৈহনবদা মীৎয়েং থমদুনা ৱাখল লৌশিং লৈবা অমসুং মাংলোমদা চঙশিনবা য়াবা ওইখি এ.আই.বু থৌদাং লৈনা স্কেলিং তৌবা, মালেমগী ওইনা পুন্না থবক তৌমিন্নবা মপাঙ্গল্ কনখৎহনবা অমসুং চাওখৎপগী খুদোংচাবশিং লৈহনবদা মীৎয়েং থমখি।
মীওইবগী প্রোগ্রেশ অমসুং তুং কোইনা চাউখৎনবগীদমক এ.আই.বু শিজিন্ননবা সেয়র তৌরবা ৱাশক অমা উবদা নুংঙাইবা ফাওখি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Highlights Global Commitment to Responsible AI at CEO Roundtable, AI Impact Summit
19 FEB 2026 10:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi welcomed the outcomes of the CEO Roundtable at the AI Impact Summit, which brought together leading stakeholders from the world of artificial intelligence, technology, and innovation.
The discussions were insightful and forward-looking, focusing on scaling AI responsibly, strengthening global collaboration, and unlocking opportunities for growth.
Prime Minister Modi expressed that it was heartening to witness a shared commitment to harnessing AI for human progress and sustainable development.
In a post on X, Shri Modi said:
“The CEO Roundtable at the AI Impact Summit brought together various stakeholders from the world of AI, technology and innovation. The discussions were insightful and forward-looking, focused on scaling AI responsibly, strengthening global collaboration and unlocking opportunities for growth.
It was heartening to see a shared commitment to harnessing AI for human progress and sustainable development.”