প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পি.তি.আই.গী ইন্তরভিয়ু অমদা বজেৎ, রিফোর্মশিং, অমসুং ভারতকি চাওখৎপগী ৱারিগী মতাংদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং সেয়র তৌরি
16 FEB 2026 12:01PM by PIB Imphal
প্রেস ত্রস্ত ওফ ইন্দিয়া (পি.তি.আই.)গা লোয়ননা পাংথোকখিবা অখন্নবা ইন্তরভিয়ু অমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকি ইকোনোমিক অমসুং দিবলপমেন্ত ত্রেজেক্তারি শেমলিবা হীরম কয়াগী মতাংদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা চহি অসিগী য়ুনিয়ন বজেৎকি মতাংদা ৱা ঙাংখি, মসিদাা ইনক্লুসিব গ্রোথ প্রমোত তৌবদা অমসুং মালেমগী শেনমিৎলোন্দাা ভারতকি পোজিসন মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মসিগী থৌদাং অদু ফোঙদোকখি। মহাকনা "রিফোর্ম এক্সপ্রেস"গী খোঙজেলদা অকনবা ৱাফম থমখি, মসিনা ত্রান্সপরেন্সি, ইফিসিএন্সি অমসুং কম্পিতিতিবনেস হেনগৎহল্লিবা স্ত্রকচরেল রিফোর্মশিংদা সরকারগী ৱাশক অদু উৎখি।
এক্সতা থারকপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখি:
“পি.তি.আই.গা ৱারি শানবা অসিদা ঐহাকনা চহি অসিগী বজেৎ, রিফোর্ম এক্সপ্রেস, মালেম অসিনা করিগীদমক্তা ভারতকা লল্লোন-ইতিক তৌবা পাম্লিবনো, এম.এস.এম.ই.শিং অমসুং স্তার্তঅপশিংগীদমক্তা এন.দি.এ. সরকারনা তৌরিবশিং, দিফেন্সতা হেন্না লুম্না তৌবা অমদি তোঙান-তোঙানবা ৱাফমশিংগী মতাংদা ফোংদোকখি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shares Insights on Budget, Reforms, and India’s Growth Story in PTI Interview
16 FEB 2026 12:01PM by PIB Delhi
In an exclusive interview with Press Trust of India (PTI), Prime Minister Shri Narendra Modi shared his perspectives on a wide range of issues shaping India’s economic and developmental trajectory.
The Prime Minister spoke about this year’s Union Budget, highlighting its role in driving inclusive growth and strengthening India’s position in the global economy. He emphasized the momentum of the “Reform Express”, underscoring the Government’s commitment to structural reforms that enhance transparency, efficiency, and competitiveness.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“In this interview with PTI, I’ve expressed my thoughts about diverse issues like this year’s Budget, the Reform Express, why the world wants to do business with India, the NDA Government’s efforts for MSMEs, StartUps, the emphasis on defence and more.”