প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বাঙ্গলাদেশকী পার্লিয়ামেন্তরী মীখলদা বি.এন.পি. না মায় পাকখিবদা শ্রী তারিক রেহমানবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
13 FEB 2026 12:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তরিক রেহমাননা বঙ্গলাদেশকী পার্লিয়ামেন্তরী মীখলদা বি.এন.পি.বু ৱারেপ লৌবা ঙমহনবদা লমজিংখিদুনা মায় পাকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ভারতনা দেমোক্রেতিক, প্রোগ্রেসিব অমসুং ইনক্লুসিব ওইবা বঙ্গলাদেশকী মায়কৈদা লেপ্তনা লেপখিগনি। শ্রী মোদীনা হায়খি, "ঐখোয়গী মল্তি-ফেসেতেদ রিলেসনশিপশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী মান্নবা চাউখৎপগী পান্দমশিং মাংলোমদা পুখৎনবা অদোমগা থবক তৌমিন্ননবা ঐনা অপেনবা ফাওই।"
শ্রী মোদীনা X তা পোস্ত তৌখি:
"ঐহাক্না মিস্তর. তরিক রেহমাননা বঙ্গলাদেশকী পার্লিয়ামেন্তরী মীখলদা বি.এন.পি.বু ৱারেপ লৌবা ঙমহনবদা লমজিংখিদুনা মায় পাকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি।
মসিগী মায় পাকপা অসিনা অদোমগী লুচিংবদা বঙ্গলাদেশকী মীয়াম্না থাজবা থম্লিবা অদু উৎলি।
ভারতনা দেমোক্রেতিক, প্রোগ্রেসিব অমসুং ইনক্লুসিব ওইবা বঙ্গলাদেশকী মায়কৈদা লেপ্তনা লেপখিগনি।
ঐহাক্না অদোমগা লোইননা ঐখোয়গী মখল কয়াগী মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী মান্নবা চাউখৎ থৌরাংগী পান্দমশিংদা খুমাং চাউশিনহন্নবা থবক তৌমিন্নবগীদমক থাজবা থম্লি।"
@trahmanbnp
@bdbnp78

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. Tarique Rahman on BNP's victory in the Parliamentary elections in Bangladesh
13 FEB 2026 12:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Mr. Tarique Rahman on leading BNP to a decisive victory in the Parliamentary elections in Bangladesh. Shri Modi added that India will continue to stand in support of a democratic, progressive and inclusive Bangladesh. "I look forward to working with you to strengthen our multifaceted relations and advance our common development goals", Shri Modi said.
Shri Modi posted on X:
"I convey my warm congratulations to Mr. Tarique Rahman on leading BNP to a decisive victory in the Parliamentary elections in Bangladesh.
This victory shows the trust of the people of Bangladesh in your leadership.
India will continue to stand in support of a democratic, progressive and inclusive Bangladesh.
I look forward to working with you to strengthen our multifaceted relations and advance our common development goals."
@trahmanbnp
@bdbnp78