প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বাংলাদেশৰ সংসদীয় নিৰ্বাচনত বিএনপিৰ বিজয়ৰ বাবে তাৰিক ৰহমানক অভিনন্দন জনাইছে
13 FEB 2026 12:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাংলাদেশৰ সংসদীয় নিৰ্বাচনত বিএনপিক উল্লেখযোগ্য বিজয়ৰ দিশে আগুৱাই নিয়াৰ বাবে তাৰিকে ৰহমানক অভিনন্দন জনায়। শ্ৰী মোদীয়ে লগতে কয় যে ভাৰতে গণতান্ত্ৰিক, প্ৰগতিশীল আৰু সৰ্বাংগীন বাংলাদেশৰ সমৰ্থনত থিয় দি থাকিব। শ্ৰী মোদীয়ে কয়, “আমাৰ বৈচিত্ৰ্যময় সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ লগতে আমাৰ উমৈহতীয়া উন্নয়নৰ লক্ষ্য আগুৱাই নিয়াৰ বাবে আপোনালোকৰ সৈতে কাম কৰিবলৈ মই আগ্ৰহী।”
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
"বাংলাদেশৰ সংসদীয় নিৰ্বাচনত বিএনপিক নিৰ্ণায়ক বিজয়ৰ দিশে আগুৱাই নিয়াৰ বাবে তাৰিক ৰহমান ডাঙৰীয়ালৈ মোৰ উষ্ম অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছো।"
এই বিজয়ে আপোনাৰ নেতৃত্বৰ ওপৰত বাংলাদেশৰ জনসাধাৰণৰ আস্থা প্ৰতিফলিত কৰিছে।
ভাৰতে গণতান্ত্ৰিক, প্ৰগতিশীল আৰু সৰ্বাংগীন বাংলাদেশৰ সমৰ্থনত থিয় দি থাকিব।
আমাৰ বৈচিত্ৰ্যময় সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে আৰু আমাৰ উমৈহতীয়া উন্নয়নৰ লক্ষ্যসমূহ আগুৱাই নিয়াৰ বাবে আপোনালোকৰ সৈতে কাম কৰিবলৈ মই আগ্ৰহী।”
@trahmanbnp
@bdbnp78

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. Tarique Rahman on BNP's victory in the Parliamentary elections in Bangladesh
13 FEB 2026 12:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Mr. Tarique Rahman on leading BNP to a decisive victory in the Parliamentary elections in Bangladesh. Shri Modi added that India will continue to stand in support of a democratic, progressive and inclusive Bangladesh. "I look forward to working with you to strengthen our multifaceted relations and advance our common development goals", Shri Modi said.
Shri Modi posted on X:
"I convey my warm congratulations to Mr. Tarique Rahman on leading BNP to a decisive victory in the Parliamentary elections in Bangladesh.
This victory shows the trust of the people of Bangladesh in your leadership.
India will continue to stand in support of a democratic, progressive and inclusive Bangladesh.
I look forward to working with you to strengthen our multifaceted relations and advance our common development goals."
@trahmanbnp
@bdbnp78