ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୪ ଜାନୁୟାରୀରେ ରୋଜଗାର ମେଳା ଅଧୀନରେ ସରକାରୀ ଚାକିରି ପାଇଥିବା ଯୁବକମାନଙ୍କୁ ୬୧ ହଜାରରୁ ଊର୍ଦ୍ଧ୍ୱ ନିଯୁକ୍ତିପତ୍ର ବାଣ୍ଟିବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ
23 JAN 2026 5:46PM by PIB Bhubaneswar
୨୪ ଜାନୁୟାରୀ ୨୦୨୬ ସକାଳ ୧୧ଟାରେ ଅଷ୍ଟାଦଶ ରୋଜଗାର ମେଳା ଅବସରରେ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସି ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଭିନ୍ନ ସରକାରୀ ବିଭାଗ ଓ ସଂସ୍ଥାରେ ଚାକିରି କରିଥିବା ନବନିଯୁକ୍ତ ଯୁବକମାନଙ୍କୁ ୬୧ ହଜାରରୁ ଊର୍ଦ୍ଧ୍ୱ ନିଯୁକ୍ତି ପତ୍ର ବାଣ୍ଟିବେ । ଏହି ଅବସରରେ ସେ ଉପସ୍ଥିତ ଜନତାଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ଉଦବୋଧନ ଦେବେ ।
ନିଯୁକ୍ତି ସୃଷ୍ଟିକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରାଥମିକତା ଅନୁସାରେ ଅଭିଯାନକୁ ସାକାର ରୂପ ଦେବା ପାଇଁ ରୋଜଗାର ମେଳା ହେଉଛି ଏକ ପ୍ରମୁଖ ଅଭିଯାନ । ଏହି ଅଭିଯାନ ଆରମ୍ଭ ହେବା ଦିନଠାରୁ ସାରା ଦେଶରେ ଆୟୋଜିତ ହେଉଥିବା ରୋଜଗାର ମେଳା ମାଧ୍ୟମରେ ୧୧ ଲକ୍ଷରୁ ଅଧିକ ନିଯୁକ୍ତି ପତ୍ର ଜାରି କରାଯାଇଛି ।
ସାରା ଦେଶରେ ୪୫ଟି ସ୍ଥାନରେ ଏହି ଅଷ୍ଟାଦଶ ରୋଜଗାର ମେଳା ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବ । ଭାରତର ବିଭିନ୍ନସ୍ଥାନରୁ ମନୋନୀତ ହୋଇଥିବା ନବ ନିଯୁକ୍ତ ଆବେଦନକାରୀମାନେ ଭାରତ ସରକାରଙ୍କର ଗୃହ, ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର କଲ୍ୟାଣ, ଅର୍ଥ, ଶିକ୍ଷା ସମେତ ବିଭିନ୍ନ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଓ ବିଭାଗରେ ନିଯୁକ୍ତି ପାଇବେ ।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute more than 61,000 appointment letters to the newly appointed youth in Government on 24th January
23 JAN 2026 5:46PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute more than 61,000 appointment letters to the newly appointed youth in various Government departments and organisations at the 18th Rozgar Mela on 24th January, 2026 at 11 AM via video conferencing. He will also address the gathering on the occasion.
In line with Prime Minister’s commitment to accord the highest priority to employment generation, Rozgar Mela is a key initiative aimed at translating this vision into action. Since its inception, more than 11 lakh recruitment letters have been issued through Rozgar Melas organised across the country.
The 18th Rozgar Mela will be organised at 45 locations across the country. The newly recruited candidates, selected from all parts of India, will be joining various Ministries and Departments of the Government of India, including the Ministry of Home Affairs, Ministry of Health & Family Welfare, Department of Financial Services, Department of Higher Education, among others.