প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২৪ জানুৱাৰীত ৰোজগাৰ মেলাৰ অধীনত নতুনকৈ নিযুক্তিপ্ৰাপ্ত যুৱক-যুৱতীসকলৰ মাজত ৬১ হাজাৰৰো অধিক নিযুক্তি পত্ৰ বিতৰণ কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
23 JAN 2026 5:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অহা ২৪ জানুৱাৰী, ২০২৬ তাৰিখে পুৱা ১১ বজাত ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সিঙৰ জৰিয়তে বিভিন্ন চৰকাৰী বিভাগ তথা সংস্থাত নতুনকৈ নিযুক্তিপ্ৰাপ্ত যুৱক-যুৱতীসকলৰ মাজত ৬১ হাজাৰৰো অধিক নিযুক্তি পত্ৰ বিতৰণ কৰিব। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে এই উপলক্ষ্যে আয়োজিত সভাতো ভাষণ আগবঢ়াব। নিয়োগ সৃষ্টিক সৰ্বোচ্চ অগ্ৰাধিকাৰ প্ৰদানৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দিয়া প্ৰতিশ্ৰুতিৰ সৈতে সংগতি ৰাখি এই ৰোজগাৰ মেলাৰ আয়োজন কৰা হৈছে। এতিয়ালৈকে দেশজুৰি আয়োজিত ৰোজগাৰ মেলাৰ জৰিয়তে ১১ লাখৰো অধিক নিযুক্তি পত্ৰ প্ৰদান কৰা হৈছে। ১৮ সংখ্যক ৰোজগাৰ মেলা সমগ্ৰ দেশৰ ৪৫টা স্থানত আয়োজন কৰা হৈছে। ভাৰতৰ সকলো প্ৰান্তৰ পৰা নতুনকৈ নিযুক্তি লাভৰ বাবে নিৰ্বাচিত প্ৰাৰ্থীসকলে গৃহ পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়, স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰালয়, বিত্তীয় সেৱা বিভাগ, উচ্চ শিক্ষা বিভাগকে ধৰি ভাৰত চৰকাৰৰ বিভিন্ন মন্ত্ৰালয় তথা বিভাগত যোগদান কৰিব।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute more than 61,000 appointment letters to the newly appointed youth in Government on 24th January
23 JAN 2026 5:46PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute more than 61,000 appointment letters to the newly appointed youth in various Government departments and organisations at the 18th Rozgar Mela on 24th January, 2026 at 11 AM via video conferencing. He will also address the gathering on the occasion.
In line with Prime Minister’s commitment to accord the highest priority to employment generation, Rozgar Mela is a key initiative aimed at translating this vision into action. Since its inception, more than 11 lakh recruitment letters have been issued through Rozgar Melas organised across the country.
The 18th Rozgar Mela will be organised at 45 locations across the country. The newly recruited candidates, selected from all parts of India, will be joining various Ministries and Departments of the Government of India, including the Ministry of Home Affairs, Ministry of Health & Family Welfare, Department of Financial Services, Department of Higher Education, among others.