প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রোজগার মেলাগী মখাদা, প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারি ২৪ দা নৌনা সরকারগী থবক খল্লবা নহারোলশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৬১,০০০ হেন্না য়েন্থোক্কনি
23 JAN 2026 5:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারি ২৪ গী অয়ুক পুং ১১ তাবদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুৎথাংদা তোঙান তোঙানবা সরকারগী বিভাগশিং অমসুং লুপশিংদা থবক খল্লবা নহারোলশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৬১,০০০ হেন্না য়েন্থোক্কনি। থৌরম অদুদা মহাক্না মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
থবক ফংহন্নবা খ্বাইদগী মরুওইনা লৌবা প্রধান মন্ত্রীগী পান্দমগী মতুংইন্না, মাঙলান অসি থবক ওইনা পাংথোক্নবা রোজগার মেলা অসি মরুওইবা থবক অমনি। মসি হেক হৌবদগী, লৈবাক শীনবা থুংনা পাংথোকখিবা রোজগার মেলাশিংগী খুৎথাংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর লাখ ১১ হেন্না য়েন্থোকখ্রে।
১৮শুবা রোজগার মেলা লৈবাক অসিগী মফম ৪৫ দা পাংথোক্কনি। ভারতকী মফম পুম্নমক্তগী খনগৎলবা, নৌনা থবক খল্লবা কেন্দিদেৎশিং, হোম এফেয়ার্স মিনিষ্ট্রি, হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলফিয়ার মিনিষ্ট্রি, ফাইনান্সিএল সর্বিসেস দিপার্তমেন্ত, হয়র ইজুকেসন দিপার্তমেন্ত য়াওনা ভারত সরকারগী তোঙান তোঙানবা মিনিষ্ট্রিশিং অমসুং দিপার্তমেন্তশিংদা শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute more than 61,000 appointment letters to the newly appointed youth in Government on 24th January
23 JAN 2026 5:46PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute more than 61,000 appointment letters to the newly appointed youth in various Government departments and organisations at the 18th Rozgar Mela on 24th January, 2026 at 11 AM via video conferencing. He will also address the gathering on the occasion.
In line with Prime Minister’s commitment to accord the highest priority to employment generation, Rozgar Mela is a key initiative aimed at translating this vision into action. Since its inception, more than 11 lakh recruitment letters have been issued through Rozgar Melas organised across the country.
The 18th Rozgar Mela will be organised at 45 locations across the country. The newly recruited candidates, selected from all parts of India, will be joining various Ministries and Departments of the Government of India, including the Ministry of Home Affairs, Ministry of Health & Family Welfare, Department of Financial Services, Department of Higher Education, among others.