প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক্তা #ParikshaPeCharcha26দা শরুক য়াবীনবা বর্তন তৌখ্রে
05 FEB 2026 9:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হয়েং, ফেব্রুৱারী ৬গী অয়ুক পুং ১০ তাবা মতমদা পাংথোক্কদৌরিবা #ParikshaPeCharcha26তা শরুক য়ানবা মীপুম খুদিংমকপু বর্তন তৌখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি চহি অসিগী ইদিসন অসিদা একজামিনেসনগা মরী লৈনবা য়াম্না নুংঙাইবা হীরমশিং য়াওরগনি, মরুওইনা স্ত্রেস ফ্রী ওইবগী মরুওইবা অমসুং মহৈ তম্বদা মীৎয়েং চংবা। প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি মদুদি প্লেৎফোর্ম অসি মহাক্না মতম পুম্নমক্তা পামজবা অমনি, মরমদি মসিনা লৈবাক অসিগী আশা লৈবা মীওইশিংগা ৱারী শানবগী খুদোংচাবা ফংহল্লি।
Xকী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি:
হয়েং ফেব্রুৱারী ৬, অয়ুক্কী পুং ১০ তাবা মতমদা #ParikshaPeCharcha26 য়েংবিয়ু। চহি অসিগী পি.পি.সি.দা একজামিনেসনগা মরী লৈনবা য়াম্না নুংঙাইবা হীরমশিং য়াওরি, মরুওইনা স্ত্রেস য়াওদনা লৈবগী মথৌ তাবা, মহৈ তম্বদা মীৎয়েং চংবা অমসুং অতোপ্পা কয়া য়াওরি। মসি লৈবাক শিনবা থুংনা লৈরিবা আশা লৈবা মীওইশিংগা ৱারী শানবগী খুদোংচাবা পীরিবা, ঐহাক্না মতম পুম্নমক্তা পামজবা প্লেৎফোর্ম অমনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Invites everyone to Join #ParikshaPeCharcha26
05 FEB 2026 9:56PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi invited everyone to join #ParikshaPeCharcha26 to be held tomorrow, 6th February at 10 AM. He highlighted that this year’s edition will feature very interesting topics relating to examinations, notably the importance of remaining stress free and focusing on learning. The Prime Minister emphasized that this platform has always been one he enjoys, as it provides him with the opportunity to interact with bright minds from across the country.
In a post on X, Shri Modi said:
"Do watch #ParikshaPeCharcha26 tomorrow, 6th February at 10 AM. This year’s PPC features very interesting topics relating to examinations, notably the need to remain stress free, focus on learning and more. This is a platform I’ve always enjoyed, as it gives me an opportunity to interact with bright minds from across the country. "