প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়ান কোষ্ট গার্দকী রাইজিং দেদা মখোয়দা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 FEB 2026 11:20AM by PIB Imphal
ইন্দিয়ান কোষ্ট গার্দকী রাইজিং দেদা ফোর্স অসিগী রেঙ্ক খুদিংমক্ত প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ঐখোয়গী সমুদ্র মপানশিংগী অকনবা চুঙ্গোই অমা ওইনা লৈদুনা ইন্দিয়ান কোষ্ট গার্দনা মশক থোকপা অমা ওইরে অমসুং মেরিতাইম সেকুরিতিগী মখোয়গী অকনবা থবক, খোঙজেল য়াংনা চংশিনবা অমসুং ঐখোয়গী সমুদ্রগী অকোয়বগী ফিবম ঙাক-শেনবা অসি থাগৎনিঙাইনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মখোয়গী রাইজিং দেদা, ইন্দিয়ান কোষ্ট গার্দকী রেঙ্ক খুদিংমক্ত য়াইফ পাউজেল পীজরি। ঐখোয়গী সমুদ্র মপানশিংগী অকনবা চুঙ্গোই অমা ওইনা লৈদুনা ইন্দিয়ান কোষ্ট গার্দনা মশক থোকপা অমা ওইরে। মেরিতাইম সেকুরিতিগী মখোয়গী অকনবা থবক, খোঙজেল য়াংনা চংশিনবা অমসুং ঐখোয়গী সমুদ্রগী অকোয়বগী ফিবম ঙাক-শেনবা অসি থাগৎনিঙাইনি”।
@IndiaCoastGuard

Prime Minister's Office
Prime Minister greets Indian Coast Guard on their Raising Day
01 FEB 2026 11:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all the ranks of Indian Coast Guard on their Raising Day. Shri Modi stated that the Indian Coast Guard have made a mark for standing as a steadfast shield along our shores, and their unwavering commitment to maritime security, swift disaster response and protection of our marine ecosystem is commendable.
The Prime Minister posted on X:
"On their Raising Day, greetings to all the ranks of the Indian Coast Guard. They have made a mark for standing as a steadfast shield along our shores. Their unwavering commitment to maritime security, swift disaster response and protection of our marine ecosystem is commendable."
@IndiaCoastGuard