প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পুৱারী ওইরবা ভারত-ই.য়ু. ফ্রী ত্রেদ এগ্রীমেন্তকী আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
30 JAN 2026 2:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী পিয়ুশ গোয়লনা ভারতপু চাউখৎপা লৈবাক অমা ওইহনবগী মঙলানগা মপুং ফানা মরী লৈনবা পুৱারী ওইরবা ভারত-ই.য়ু. ফ্রী ত্রেদ এগ্রীমেন্তকী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। “সরকারনা কৈথেল চাউথোকহনবা, থবক লৈহনবা অমসুং ভারতকী মরু ওইবা অপাম্বশিং ঙাক শেনবা অওনবা পুরক্কদবা য়ান ৱারোল অমা পীরে হায়না মহাক্না ফোংদোকখি”, হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী পিয়ুশ গোয়লনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমগী পাউখুম ওইনা শ্রী মোদীনা অসুম্না হায়খিঃ
“মসিগী পাফম থোকপা আর্তিকল অসিদা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @PiyushGoyalনা ভারতপু চাউখৎপা লৈবাক অমা ওইহনবগী মঙলানগা মপুং ফানা মরী লৈনবা পুৱারী ওইরবা ভারত-ই.য়ু. ফ্রী ত্রেদ এগ্রীমেন্তকী মতাংদা ইরি।
সরকারনা কৈথেল চাউথোকহনবা, থবক লৈহনবা অমসুং ভারতকী মরু ওইবা অপাম্বশিং ঙাক শেনবা অওনবা পুরক্কদবা য়ান ৱারোল অমা পীরে হায়না মহাক্না ফোংদোকখি "

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on historic India-EU Free Trade Agreement
30 JAN 2026 2:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri Piyush Goyal on historic India-EU Free Trade Agreement that fully aligns with the vision of making India a developed country. "He highlights that the government has delivered a transformative agreement that expands markets, creates jobs and protects India’s core interests", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister, Shri Piyush Goyal on X, Shri Modi said:
"In this must-read article, Union Minister Shri @PiyushGoyal writes about the historic India-EU Free Trade Agreement that fully aligns with the vision of making India a developed country.
He highlights that the government has delivered a transformative agreement that expands markets, creates jobs and protects India’s core interests."