প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাইজিং দে লাকপদা সশস্ত্র সীমা বাল পর্সোনেলশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
20 DEC 2025 11:29AM by PIB Imphal
মখোয়গী রাইজিং দে লাকপদা সশস্ত্র সীমা বালগী পর্সোনেল খুদিংমক্ত প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মীয়ামগী থবক তৌনবা খ্বাইদগী চাউবা চৎনবীশিং সশস্ত্র সীমা বালগী কৎথোকপদা মমি তারে অমসুং মখোয়না মথৌ পাংথোকপা ৱাখল্লোন অসি লৈবাক অসি অশোই-অঙাম থোক্তনবা অকনবা য়ুম্বী অমা ওইরি। খুদোংচাদবা মফমশিংদগী হৌরগা ওপরেসনগী দরকার ওইবা ফিবমশিং ফাওবদা, সশস্ত্র সীমা বাল মতম পুম্নমক্ত মিকুপ নাহুম শিংনা লৈরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“সশস্ত্র সীমা বালগী রাইজিং দে লাকপদা, ফোর্স অসিগী পর্সোনেলশিংদা ঐনা ঐগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। মীয়ামগী থবক তৌনবা খ্বাইদগী চাউবা চৎনবীশিং সশস্ত্র সীমা বালগী কৎথোকপদা মমি তারে। মখোয়না মথৌ পাংথোকপা ৱাখল্লোন অসি লৈবাক অসি অশোই-অঙাম থোক্তনবা অকনবা য়ুম্বী অমা ওইরি। খুদোংচাদবা মফমশিংদগী হৌরগা ওপরেসনগী দরকার ওইবা ফিবমশিং ফাওবদা, সশস্ত্র সীমা বাল মতম পুম্নমক্ত মিকুপ নাহুম শিংনা লৈরি। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক মখোয়গী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীজরি।
@SSB_INDIA”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to Sashastra Seema Bal personnel on Raising Day
20 DEC 2025 11:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Narendra Modi, has extended his greetings to all personnel associated with the Sashastra Seema Bal on their Raising Day.
The Prime Minister said that the SSB’s unwavering dedication reflects the highest traditions of service and that their sense of duty remains a strong pillar of the nation’s safety. He noted that from challenging terrains to demanding operational conditions, the SSB stands ever vigilant.
The Prime Minister wrote on X;
“On the Raising Day of the Sashastra Seema Bal, I extend my greetings to all personnel associated with this force. SSB’s unwavering dedication reflects the highest traditions of service. Their sense of duty remains a strong pillar of our nation’s safety. From challenging terrains to demanding operational conditions, the SSB stands ever vigilant. Wishing them the very best in their endeavours ahead.
@SSB_INDIA”