প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আন্ধ্র প্রদেশকী পুত্তাপার্থিদা পাঙথোকপা শ্রী সত্য সাই বাবাগী মপোক কুমওনগী থৌরমদা শরুক য়াখিবগী মীকুপশিং
19 NOV 2025 4:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আন্ধ্র প্রদেশকী পুত্তাপার্থিদা শ্রী সত্য সাই বাবাগী মপোক কুমওনগী থৌরমশিংদা শরুক য়াখিবগী মীকুপশিং লান্থোকখি।
Xকী তোঙানবা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
শ্রী সত্য সাই বাবাগী পুত্তাপাররথিদা পাংথোকপা মপোক কুমওনগী থৌরমদা শরুক য়াবা ফংজবা অসি ঐহাক্কীদমক লাইবক ফবা অমনি। থৌরম অদুগী মতাংদা মীৎয়েং তাবীয়ু।"
শ্রী সত্য সাই বাবাগী চহী ১০০শুবা মপোক কুমওনগী থৌরমদা মহাকপু নীংশিংবা ওইনা নীংশিং কোইন অমসুং পোস্তেল স্তাম্প অমা রিলিজ তৌবদা ঐহাক য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই।
শ্রী সত্য সাই বাবাগী পাউজেল অসি মতম পুম্নমক্তা চুমদুনা লৈ। মহাক্কী নুংশিবা, সেবা অমসুং মালেম পুম্বগী ওইবা নুংশিবা হায়বা তম্বীরম্বশিং অসিনা মালেম পুম্বগী মীওইশিংদা লমজিং-লমতাকপীরি।
হৌখিবা চহি ১১ অসিদা, ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা সোসিএল সেক্যুরিতী ফ্রেমৱার্ক অসি য়াম্না মপাঙ্গল কনখৎলে। ঙসিদি, মীওই কোতি ১০০ রোমদি মসিগী মখাদা লৈরে হায়না ঐহাক্না চাউথোকচবা পোকচৈ।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses from birth centenary celebrations of Sri Sathya Sai Baba in Puttaparthi, Andhra Pradesh
19 NOV 2025 4:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses from birth centenary celebrations of Sri Sathya Sai Baba in Puttaparthi, Andhra Pradesh.
In a separate posts on X, Shri Modi said;
“It’s been an honour to take part in the birth centenary celebrations of Sri Sathya Sai Baba in Puttaparthi. Here are some glimpses from the programme.”
“I feel deeply honoured to have released a commemorative coin and postal stamp dedicated to Sri Sathya Sai Baba on the occasion of his birth centenary celebrations.”
“Sri Sathya Sai Baba’s message transcends boundaries of time and place. His teachings of compassion, service and universal love continue to guide people across the world.”
“Over the past 11 years, the social security framework in our country has strengthened significantly. I can say with great satisfaction that today, nearly 100 crore people are covered under it.”