প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ পুট্টপৰ্থীত আয়োজিত শ্ৰী সত্য সাই বাবাৰ জন্ম শতবাৰ্ষিকী উদযাপন কাৰ্য্যসূচীৰ কেইটামান মুহূৰ্ত শ্বেয়াৰ কৰে
19 NOV 2025 4:49PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ পুট্টপৰ্থীত আয়োজিত শ্ৰী সত্য সাই বাবাৰ জন্ম শতবাৰ্ষিকী উদযাপন কাৰ্য্যসূচীৰ কেইটামান মুহূৰ্ত শ্বেয়াৰ কৰে।
এক্স-ৰ এলানি প’ষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“পুট্টপৰ্থীত আয়োজিত শ্ৰী সত্য সাই বাবাৰ জন্ম শতবাৰ্ষিকী উদযাপন কাৰ্য্যসূচীত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ পাই গৌৰৱ অনুভৱ কৰিছোঁ। এই কাৰ্য্যসূচীৰ কেইটামান মুহূৰ্ত শ্বেয়াৰ কৰিছোঁ।”
“শ্ৰী সত্য সাই বাবাৰ জন্ম শতবাৰ্ষিকী উপলক্ষে তেওঁলৈ উৎসৰ্গিত স্মাৰক মুদ্ৰা আৰু ডাক টিকট মুকলি কৰিবলৈ পাই পৰম সন্তোষ লভিছোঁ।”
“শ্ৰী সত্য সাই বাবাৰ বাৰ্তাই সময় আৰু স্থানৰ সীমা অতিক্ৰম কৰে। তেওঁৰ মমতা, সেৱা আৰু সৰ্বজনীন প্ৰেমৰ শিক্ষাই সমগ্ৰ বিশ্বৰ লোককে পথ প্ৰদৰ্শন কৰি আহিছে।”
“বিগত ১১ বছৰত আমাৰ দেশৰ সামাজিক সুৰক্ষাৰ কাঠামো যথেষ্ট সুদৃঢ় হৈছে। মই পৰম সন্তোষেৰে ক’ব পাৰোঁ যে আজি এই কাঠামোয়ে প্ৰায় ১০০ কোটি জনতাক আৱৰি আছে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses from birth centenary celebrations of Sri Sathya Sai Baba in Puttaparthi, Andhra Pradesh
19 NOV 2025 4:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses from birth centenary celebrations of Sri Sathya Sai Baba in Puttaparthi, Andhra Pradesh.
In a separate posts on X, Shri Modi said;
“It’s been an honour to take part in the birth centenary celebrations of Sri Sathya Sai Baba in Puttaparthi. Here are some glimpses from the programme.”
“I feel deeply honoured to have released a commemorative coin and postal stamp dedicated to Sri Sathya Sai Baba on the occasion of his birth centenary celebrations.”
“Sri Sathya Sai Baba’s message transcends boundaries of time and place. His teachings of compassion, service and universal love continue to guide people across the world.”
“Over the past 11 years, the social security framework in our country has strengthened significantly. I can say with great satisfaction that today, nearly 100 crore people are covered under it.”