প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰীয় একতা দিৱসত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ড০ জিতেন্দ্ৰ সিঙে একতাৰ প্ৰতিজ্ঞা কৰায়; প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্যালয়ৰ বিষয়াসকলে এই অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰে
31 OCT 2025 2:06PM by PIB Guwahati
ৰাষ্ট্ৰীয় একতা দিৱস উপলক্ষে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ বিষয়াসকলে একতাৰ সংকল্প গ্ৰহণ কৰি ৰাষ্ট্ৰৰ একতা আৰু অখণ্ডতাৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ নিশ্চিত কৰে।
এই প্ৰতিজ্ঞা কৰায় বিজ্ঞান আৰু প্ৰযুক্তি বিভাগৰ কেন্দ্ৰীয় ৰাজ্যমন্ত্ৰী (স্বতন্ত্ৰ) আৰু ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী (পি.এম.অ".) ড০ জিতেন্দ্ৰ সিঙে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰধান সচিব ড০ পি কে মিশ্ৰ, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰধান সচিব-২ শ্ৰী শক্তিকান্ত দাস, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ উপদেষ্টা শ্ৰী তৰুণ কাপুৰ, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বিশেষ সচিব শ্ৰী আতিশ চন্দ্ৰ আৰু অন্যান্য বিষয়াসকলে এই অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰে।
চৰ্দাৰ বল্লভভাই পেটেলৰ ১৫০ সংখ্যক জয়ন্তী উপলক্ষে পালন কৰা ৰাষ্ট্ৰীয় একতা দিৱসত তেওঁৰ ঐক্যবদ্ধ আৰু শক্তিশালী ভাৰতৰ দৃষ্টিভংগীক উদযাপন কৰা হয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এক্সত কয়;
"কেন্দ্ৰীয় ৰাজ্যমন্ত্ৰী @DrJitendraSingh-এ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ত একতাৰ প্ৰতিজ্ঞা কৰায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰধান সচিব ড০ পি কে মিশ্ৰ, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰধান সচিব-২ শ্ৰী শক্তিকান্ত দাস, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ উপদেষ্টা শ্ৰী তৰুণ কাপুৰ, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বিশেষ সচিব শ্ৰী আতিশ চন্দ্ৰ আৰু অন্যান্য বিষয়াসকলে ইয়াত অংশগ্ৰহণ কৰে।"

Prime Minister's Office
Union Minister Dr. Jitendra Singh administers the Ekta pledge on Rashtriya Ekta Diwas; PMO officials participate in the observance
31 OCT 2025 2:06PM by PIB Delhi
On the occasion of Rashtriya Ekta Diwas, officials of the Prime Minister’s Office today took the Ekta Pledge reaffirming their commitment to the unity and integrity of the nation.
The pledge was administered by Union Minister of State (Independent Charge) for Science and Technology and Minister of State (PMO), Dr. Jitendra Singh.
Principal Secretary to the Prime Minister, Dr. P.K. Mishra, Principal Secretary-2 to the Prime Minister, Shri Shaktikanta Das, Advisor to the Prime Minister, Shri Tarun Kapoor, Special Secretary to the Prime Minister, Shri Atish Chandra and other officials participated in the observance.
The observance of Rashtriya Ekta Diwas marks the 150th birth anniversary of Sardar Vallabhbhai Patel, celebrating his vision of a united and strong India.
The Prime Minister’s Office said on X;
“Union MoS @DrJitendraSingh administered the Ekta Pledge in the Prime Minister's Office.
Principal Secretary to PM, Dr. P.K. Mishra, Principal Secretary-2 to PM, Shri Shaktikanta Das, Advisor to PM, Shri Tarun Kapoor, Special Secretary to PM, Shri Atish Chandra and other officials participated.”